en kral site budur..

sana bir de reklam vereyim bunu ben buldum.

****HAYEL BUYSA HAYABUSA****

:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi tane izledim honda blackbird.. adam 320 zorluyo, izlerken sanki ben yapıyomuşum gibi geldi yaw.. heyecan yaptık :pr: mersi birader siz bi tur atın ben bikaç tane daha indireyim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
barisci26, ne alaka ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
barisci26,
Okul yolu mersi nersi ne demek delikankıyı bozar bunlar
Barış kırarım kemiklerini... Teşekkür etmek ne zamandan beri delikanlıyı bozuyor.. Aksine yüceltir.. ve teşekkür etmenin lisanı olmaz... yazmasını bilseydim mersi boku bile diyebilirdim... Arkadaş bi emek harcamış, siteyi bulmuş ve link vermiş.. Ne yani iyi halt ettin mi demeliydim :pr:

Yaz Bitti, Artık Motosiklet Süremeyeceğimiz için hatta süremeyeceklerin için bazıları kafayı bozdu :sunny: :cherry:
Yazında Sıcaklardan Bozmuştu Bazılarıda :sunny: :cherry: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ya şu barışa sert çıkmayın :pl: adaşım benim arada esiyo böle :thumright: özcanda yüklenmiş :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
just_life,
hani bi fıkra var minibüste kadın ayakta kalmış, adamda buyrun oturun demiş.. Biliyosun dimi.. Hani zahmetinin aklıma o geldi birden :rendeer:
avatar da değişmiş laf aramızda.. ama artcın olmak istemezdim.. Barış bu işe çok bozulur

Ahahah Zahmetmi ne zahmeti caniimm sende. SEninn için Avatarımi degiştirdim :cherry: Hanii nolllmaz nolmaz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Moderatör (forrap)
Yaw bende çok büyüğüm olgunum demiyorum ama barış gerçekten çocuk (bahsi geçen barış BBRR, değildir kendisi aksakallı dedemizdir saygıda kusur etmeyiz :cherry: al sana abidik kubidik bilgisayarcı demek :cherry: ).barisci26, çevresindeki delikanlı abilerine özenmiş olucak ki anlamsız yere saçma sapan bişey yazmış.Toplumdaki salak insanların delikanlılık adına yaptıkları şeyler bu hale getiriyor insanları :jocolor: O delikanlılardır ki tek başına yakalayınca gölgesinden tırsıp pantolonlarına hacet giderirler.Neyse olay daha çok büyümesin okulyolu, boşver dostum kim kimin ne olduğunu biliyor nasıl olsa büyüklük sende kalsın uzatmayalım kardeşliği bozmayalım :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
forrap,
Neyse olay daha çok büyümesin okulyolu, boşver dostum kim kimin ne olduğunu biliyor nasıl olsa büyüklük sende kalsın uzatmayalım kardeşliği bozmayalım

dostum ben barış kardeşime kızmadım ki.. hatta msn den de konuşuruz onunla.. Barış o mersi lafına bozulduysa just'a artcı olmamı hiç kaldıramaz.. onu kasdettim.. Ben kimseye kırılmam, ters bi anına denk gelmiştir der güler geçerim.. Hepinizi tanımasam da çok seviyorum... Geçenlerde bi topiğe ters bişeyler yazdım ama sonra üzüldüm.. Napim yaw o zamanda benim ters bi anıma denk geldi işte.. hepinize mucuk :rendeer:

1621gn.gif

Konu dısı oldu sanırım burası :)

Moderatör (forrap)
Bende ortalıkta dolaşan delikanlılık terimlerine hasta oluyorum zaten yok o delikanlıyı bozar yok şu delikanlıyı bozar :pr: var mı lan ben küpe de takıyorum saçlarımda uzun varmı laf diyebilecek delikanlılık mersi demekle veya küpe takmakla bozulmaz delikanlılık yürekte başlar...Bende bu konuda çok doluyum ağır konuşmak istemem ama son zamanlarda başımdan geçen bi kaç olay yüzünden sinirlerim tepemde bu tür şeylere dayanamıyorum...:pr: Neyse dediğim gibi burada tek tepkim barışa değil bilmediğiniz çok şey var ve çok doluyum...Kimse üstüne alınmasın ama bu tür konularda biraz daha dikkatli olalım sözler insanın aynasıdır :cat:

forrap, kardes boşver kafaya takıcak bir dert değil bunlar Bu konu hakkında bir başlık acarsan oradan bişeyler ögreniriz Delikanlı olunurmu dogulurmu gibi vs vs :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar