en korktuğunuz şeyler neler...

arkadasımın benımle sırf sevdiği için değilde çıkarı için birlikte olması.... ve arkamdan değişik işler yürütmesi.. 2 yüzlü davranması.. ve ıssız yerde motorsıklet ve ya araba ıle lastik patlaması sonucu yayan kalmak... o kadar yolu motorsıklet ıterek gecırmek berbat olsa gerek:)

FreeWind' Alıntı:
ya beyer bu topic bayaı daraltı içimi yaw şöle güsel şeyler yazsak nası olur
tamam o zman ikisi arasında karışık şeyler yazalım.. mesela bush 'un hayallerının suya düşmesini ama ıraktakı mılletın kurtulmasını... bir buyuk patlama olmasını ama bu patlamanın terorıstler ın arasında olmasını:) kımıne gore korku kımıne gore sevınc

en korktugum bu siteye bir sey olması...Gerçi durduk yere olmaz..İnş olmazda.. üyelerden birisine bir şey olması... .. arkadaslarımızın kaza geçirmesi..

yüzümüze kezzab suyu atlaması..
motorsıklet ile düşüp yüzümüzün değişik şekillere girmesi.

olum honda boş boş şeyler yazıp forumu kirletiyon ya deli etcen beni olum :jocolor:

yok yaw race babamın eski dükkanında wardı bende yapıodum bişilerde ondan tornacı diilim yani

ben Allah'tan başka hiç bir şeyden korkmam
artık bir kızdan da korkuyorum (idil) fena halde hemde :joker:

kıngston işin aslı öyle tabi.. ondan denmiştir Yaratılandan korkmak zillettir""... ama yılanda az korkunç değil hani:)

Dünyadan motor sahibi olmadan ayrılmaktan çok korkuyorum. Böyle giderse öyle olacak zaten :)

ugur_okan' Alıntı:
Dünyadan motor sahibi olmadan ayrılmaktan çok korkuyorum. Böyle giderse öyle olacak zaten :)
üzülme arkadaş... elbet bir gun bizimde motorumuz olacak.. el ele vererek sabredeceğiz.. bir zamana kadar.

Kardeş her şeyin başlangıcı var ...
İlerlediği dönem var... Motorun başlangıcı da moblet tir bence.. veya scooterlar Bilmeyenler için bunlar mecbur..
Zamanla İlerler artık Cbr 1000 mi olur Zx 12 r mi olur:)
Bak speede scooterla neler yapıyor...

Ben bu YOK yasalarından korkmaya baslasım..
Öğrenciler tirtir titriyor vallahi... Sonumuz hayır olsun.

ben en çok motosikletten korkuyorum bu yüzden hiç binmiyorum :mrgreen:
tabiki değil en çok hayyatta yanlız kalmak :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar