spacy 110 fizy 125 honda km aşırı yüksek olmadığı sürece satarsin ben 2sinden birini yazın alıyorum
Sahsen istanbulda surekli kullanilacaksa sekil yerine konfor aramak en guzeli onuda size pcx saglayacaktir eger butceniz uygunsa. Ayrica tip olarakta cok guzel bir arac pcxOlay şekilleniyor gibiAslında chopper dan yanaydım ama trafikten biraz gözüm korktu. Yokuşlar falan...
spacy 110 fizy 125 honda km aşırı yüksek olmadığı sürece satarsin ben 2sinden birini yazın alıyorum
Sahibinden.comda 6.000 tlden aşşağıya kimse vermiyor bu Pcx si hepsi temiz kazası belası yok en fazla durduğu yerde yan yatmışlığı var :queen:
Pcx böyledir alırkende pahalı alırsın satarkende fazla zarar etmeden satarsın
mağdem ufak scooter işini görecek eğer sıfır düşünürsen yamaha delight'a bak.harika ötesi bir tasarımı var,vergi olayına takılma sonuçta yılda 100 lira vergi vereceksin.
Şehir çok önemli satış için ben Eskişehirdeyim burada motosiklet o kadar yaygın değil bunun etkisi olsa gerek 2013 model 2000 km deki motorumu 1700 tl istememe rahmen satamadım 6 aydır. Hiç bir sıkıntısı yok halbuki, İst'de yaşıyor olsam satılırdı üstteki okuduklarıma göre.
Ciddili soru!şuna ne diyorsunuz başlangıç için? En fazla bir yaz hatta daha kısa da olabilir süre... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-motoran-vento-100-vergisiz-tertemiz-1-600-km-de-157417227/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
Evet 6000 de veresim yok açıkçası ilk motor için... Yanlış mı düşünüyorum?
İstanbul dışı küçük motor daha kolay satılır diye bilirdik ama bildiklerimiz doğru değilmiş demek ki![]()
Fizy sahibiyimsatamadım gavuru.
Ben 3200 civarı istiyorum millete gelince enson 2500 vb vereyim diyorlar sıfırı 4000 TL olan motoruda o fiyata veresim yok.
ama PCX çabuk gidiyor.