En kısa gezi :)

merhaba arkadaslar dün gece arkadasım Samet motoru alabilecegini soyledi ve bende dısarı cıktım motorla.Nere gidelim derken aklıma f.s.m bulvarında rıhtıma gitmek geldi ve 2 motor arkamızda artçılarımızla yola koyulduk.zaten fazla sürmedi yol yakın sayılırdı :p Oturup bişiler içtikten sora tekrar yola koyulduk .. Grup surusunun (2 motor olsa bile)cok zevkli bişi oldugunu anladım ve biz Bursa'da yasayanlarında toparlanıp bunu hep beraber yasamamız gerektiğini düşünüyorum :king: Kalın Sağlıcakla :rendeer:
fotolar
pic00603ze.jpg

pic00613bb.jpg

pic00620or.jpg

pic00636pg.jpg

Ve benim hussar
pic00655qo.jpg

pic00663dw.jpg

pic00677nb.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hadi bakalım daha kalabıl bir gezi yapında görek fotoları, buda güzel olmuş..

kardes walla hani uzerınde sen olmasaydın dicektim aydının motoru :p guzel olmus guzel bırazda soyle yemek yerken foto cekınseydınızde ıstahımızı kabartsaydınız :)

Motosikleti
Su Motoru
Matraks, güzel kardeşim Bursa gibi bir memlekette insan artçı olarak şöyle güzel hatunlardan almaz mı arkasına ya :cherry: bizde doya doya bakardık Bursamın kızlarına :p ...

fromalanya' Alıntı:
kardes walla hani uzerınde sen olmasaydın dicektim aydının motoru :p guzel olmus guzel bırazda soyle yemek yerken foto cekınseydınızde ıstahımızı kabartsaydınız :)

Hüseyin pazara hazırlık mı yapacaksın yemek resimlerine bakıpta. Hüseyin adamlara birer but verdikmi geri kalan 3 kilo etde ikimize yeter. yetmez dersen fazla alalım. :cherry:

MeTaL, +1 +Güzel Bursadan güzel manzaralarda bekleriz. +Gezerken kasklar olması gereken yerdeydi degilmi?

fromalanya, valla abi zaten fikir aydın abiden calıntı :p yaw abi yemek yemedik ki be sadece içmekle yetindik ,bi dahaki sefer sırf senin için yemek yiyip cekicem abi :p

MeTaL' Alıntı:
Matraks, güzel kardeşim Bursa gibi bir memlekette insan artçı olarak şöyle güzel hatunlardan almaz mı arkasına ya :cherry: bizde doya doya bakardık Bursamın kızlarına :p ...
Ben Antalya'Lara kadar geleyim sen birini ayarlama kardesine ondan sora Bursalı kız iste :cherry: neyse abi sen bi dahaki artçılara dikkat et :bounce: (Bi gun boyunca pc basından kalkamıcan :) )

vallaha bende aydının motoru sandım :queen: aydının ne işi var orda diyecektim :cherry:

ODUNCU' Alıntı:
MeTaL, +1 +Güzel Bursadan güzel manzaralarda bekleriz. +Gezerken kasklar olması gereken yerdeydi degilmi?

bi dahaki sefer daha baska olucak bu sefer zaten hazırlıksızdık bi dahakıne soz guzel bi bursa ziyafeti var :king: Hüseyin abiii senin için İskender yicem bak :p .Oduncu hocam senın kadar pro. deiliz bu gezi işlerinde,mazur gor :rendeer: .Benim kask her zaman olması yerinde bu arada zate motordan inince direk sapkaya sarılıyorum :)

Motosikleti
Su Motoru
Matraks ama senin geleceğinden haberim yoktu benim :cherry: , hem zaten pikniğe gittiğimiz yerdede kız ayarlamak mümkün değildi olsa olsa dişi ayı filan :p ...

MeTaL' Alıntı:
Matraks ama senin geleceğinden haberim yoktu benim :cherry: , hem zaten pikniğe gittiğimiz yerdede kız ayarlamak mümkün değildi olsa olsa dişi ayı filan :p ...
iş abi dediğin bi 100mt altımızda bizi kucaklıcak bir suru kişi vardı : :p nese abi senin yolun bursaya düserse ben geregini yapıcam :)

Motosikleti
Su Motoru
Tamam abi kestaneler bizi bekliyor :cherry: ...

Abiler gelene her zmn kapımız acık buyrun gelin gelirkende 3 tane manita getirin hazırlıklı olalım :p :p ..(Benimki işallah gormez bu topici yoksa :santa: )Aynı sey sizin için geçerli değilmi yoksa :cherry: Bu arada huseyin abi marmarada bi canakkele bi bursayı gezmedim diodun ciddi gel rehberlik yapayım sana :)

Motosikleti
Su Motoru
Benimki kesin görür topic i ama kızmaz aşkım benim :p bilir takıldığımı :cherry: ...

metal ;etekler tutuştu tabii hemen yaz :)

matraks ; cok guzel bır gezı olmus herzaman gezi uzun yol olacak diye bir kanun yok kı yeterkı eylenin degil mi ?

evet kaan abi ii noktaya değindin kısa gezi oldu ama,motorların karsısına gecip bişiler içmek cook zevkliydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar