En karizmatik motorcu: Seda / Menderes Özel

BBRR Barış abicim çok teşekkür ederim. Herşey için. İyiki gelmişiz yanına., iyiki tanımışım seni.

morrigan haşaa. Sen beni deler geçersin hatun. Benden önce sen varsın :wiinkk:

tubis kıs sen beni ufak tefek bişi mi sanıyosun yoksa :) Minik civciv ne kıs :cherry: Çok sağol fıstııııııııım. Valla MT nin bayan motorcularının hepsi fırtına gibi. Hepimize maşallah :rendeer:

Maşallah diyelim,Allah nazardan saklasın.Kutlarım Seda hanım devamını bekleriz gezi ve birinciliklerin :)

tubis kıs sen beni ufak tefek bişi mi sanıyosun yoksa :) Minik civciv ne kıs :cherry: Çok sağol fıstııııııııım. Valla MT nin bayan motorcularının hepsi fırtına gibi. Hepimize maşallah :rendeer:

Öyle hissetttim bi an yaw :mrgreen: Biliyoruz nasıl olduğunu..:p:p

yani ilk motoru 600 cc olmasımı iyi yaptı yoksa tek başına o kadar yolu gelmesimi :farao:

Bunun neresi yılın motorcusu :farao:

Yaprak Dökümünün araya giren yuva yıkan hain bakışlı karakteri olur olsa olsa.. ( o dizide öyle bi karakter vardır heralde :mrgreen: )

Tamam alllaaaan apaçisi yılın motorcusu oldu o da kabul de, bu yanındaki herif kimdir?.. Yılın kadın motorcusu fotoğrafındaki işi nedir?... Gazete haberlerinin üzerine neden kendi çektiği fotoğraflardan ekler?..

Son olarak bu üyeler neden ve nasıl banlanır :mrgreen:

Bunun neresi yılın motorcusu :farao:

Yaprak Dökümünün araya giren yuva yıkan hain bakışlı karakteri olur olsa olsa.. ( o dizide öyle bi karakter vardır heralde :mrgreen: )

Tamam alllaaaan apaçisi yılın motorcusu oldu o da kabul de, bu yanındaki herif kimdir?.. Yılın kadın motorcusu fotoğrafındaki işi nedir?... Gazete haberlerinin üzerine neden kendi çektiği fotoğraflardan ekler?..

Son olarak bu üyeler neden ve nasıl banlanır :mrgreen:

Sende yaprak dökümünü inceden inceden izliyon çaktırmıyon haaaa :mrgreen:

Sende yaprak dökümünü inceden inceden izliyon çaktırmıyon haaaa :mrgreen:

Yok kanka valla izlemiyorum dizi mizi..

Hem böyle Seda gibiler varsa o dizilerde izlenmez.. Yürek dayanmaz..

Neyse burdan yazışmayalım hit yapmasın arkadaşın topiği.. :bounce:

Sevgili Adminim Skullhunter , konunun amacına ulaştığı kanısındayım.. Sevgili motorcu arkadaşların daha fazla moralleri bozulmaması açısından konunun kilitlenmesini arz ediyorum.. :)

kuzen ne kıskançmışsın yaa :mrgreen:

bu arada bizim CERRAHI' de katıldı ama fıs çıktı :p

59405746wn3.jpg

ahmet abiyide unutmamak lazım :mrgreen: karizma :p

78520612aw1.jpg

olmadı şimdi ben kendımı bıldıgm bılelı bu motor ustundeyım bırak ödul verılemesı daha bır bişey almadı anlama dava acıcam ben bende katılıcaktım öyle bır yarışma olsaydı

:queen::queen::queen::queen:

bende olsam bende ödul verırım
yeterkı bızden olsun

Seda Ablamı tebrik ederim.Kazasız sorunsu sürüşler dilerim.:bounce:

valla motorda güzel kullanan da :) ilk yılında en karizmatik motorcu seçilen 2. yılda ne seçilir kimbilir ...

birinci olan ve tüm dereceye giren,giremeyen,kıskaçlıktan çatlayan,laf sokan,motosikletinin gidonunu kemiren MOTOSİKLET DOSTLARINA teşekkürlerimle...........tekeriniz yola düz bassın işallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seda neden solemıorsun jurıye bızım rusvet verdıgımızı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aldıklarımza degdıde seda bıze bısı vermedı sadece tasıttırdı hedıyelerı :S:(

sevgili seda
Ben mine seni tekrar tebrik ediyorum. Her ne kadar çok üzülerek okuduğum (forumda yazılan ) yazıda arkadaşın burda yazdığı gibi birincilik ne sana lütfettiğim bi şeydi, nede amacım yarışmaya katılmaktı. Sizlerinde gayet yakından bildiğiniz gibi bayan yarışmacı katılımın az olmasından kaynaklanan ve sizlerle birlikte bende katılımcı çoktuğu sağlamak amacıyla katıldığım bi yarışmada jüri üyelerinin bana (orada da anons ettiğim gibi) moral ve teşekküründen ibaret olmasıydı ki bahsedilen hediyelerin de dahil diğer bayan arkadaşlara verildiği gerçeğidir. Seninde bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini hepimiz biliyoruz. Sana kazasız, belasız sürüşler diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar