En kaliteli Kayış Markası Nedir?

Motosikleti
Ns200 15"
yaparda hocam yolda beni yormaması lazım raiderla şuanda 30-40 kmlik yapıyorum ancak fazla rüzgar aşırı yoruyor beni

Aklım adventure diyor
Kalbim SuperSport,Naked,Sport Touring diyor kararsız kaldım
Zamanla alışırsınız, ben Spontini ile neredeyse hergün 250 kilometre civarı paket attığım oluyordu. Motosikletinizi bol bol kullanın ve kalçanızı alıştırın :) ilk başladığımda aynı şekil bende öyleydim fakat şuan hiç koymuyor, 40-50 kilometre çerez gibi geliyor. Hatta biraz zorlarsam tek ayak üstünde bile giderim o yol boyunca. :D

Motosikleti
Sym joymax 250
Mitsu... sipariş ettim bando sipariş vermiştim youtube videolarında zayıf dediler en son da mitsuboshi ile değiştirmiştim hayırlısı. bando bagalar da sipariş ettim inşallah iyi sonuçlar alırım beklemedeyim bende

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Eskiden yaşadığımız bir olay,

Yamaha BWS 2004 - kayış periyodik değişim kilometresini bulamadık. Sonra servise sorduk; manuel diyordu ki > İlk kontrolde ve 40.000 km'ye (24.000 mil) kadar her 10.000 km'de (6.000 mil) bir kayışın durumunu, gerginliğini kontrol edin ve hasarlıysa ayarlayın veya değiştirin. 40.000 km'den (24.000 mil) sonra, her 5.000 km'de (3.000 mil) bir kontrol edin ve bakımını yaptırın. Herhangi bir kontrolde hasarlı veya aşınmışsa kayışı değiştirin.

Dedik ki o nasıl bir kilometre... Neyse bunu kullanan arkadaş super cross gibi bindiği için 13.000km'de kayış kopardı. Yamaha servisten kayış almak istedik, motorun kilometresini sordular. Söyleyince motoru getirin ücretsiz değişimi yapılacak dediler. Sonra kayışı söktüler, kayış Japonya'ya gitti. Bildiğimiz kadarıyla tedarikçisi Mitsuboshi.

Bende şu an SYM Jet 14 var. Orjinal kayışı 10 birim para ise, aynı üreticiden gelen 5 birimlik ve 3 birimlik seçenekleri var. Ne kadar para o kadar köfte deyip orjinalden devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar