En Iyisi Mobilet

Gencler her motorun ayrı bir guzelligi vardır bende bir mobilet var 140 km/h yapıor cd ye falan cektik ilgilnemk isteyenlere duyrulur

Moderatör (forrap)
yarıscı45' Alıntı:
her motorun ayrı bir guzelligi vardır
Bu sence bi çelişkimidir?:bounce:

Neyse öncelikle aramıza hoşgeldin...Tanışma bölümüne bi başlık açıp kendini tanıtırsan seni tanımamız açısından daha iyi olacaktır.Bu arada burada motosikletlerimizin ne kadar hız yaptığı önemli değil burada dostluk önemli bize motorun kadar sen lazımsın(bu arada benim arkadaşta da var 140 belki de daha fazla yapan çift makina mobilet)...:wiinkk:

ya en iyisi mobiletde polisler kafayı takıyo mobiletlere pejolara insafsızlar el koyuyo sona ugras

o ne biçim mobiletmiş ya, benim bildiğim mobilet bütün mahelleyi inletecek kadar bağır bağıra anca 50 yle gider. Neyse hoşgeldin aramıza.:cat:

arkadaşlar glardoni silindir atınca makina çıldırıyor ama üzerinde durmak için cambaz olmak gerekli :cat:

yav cbr125r danda mı iyi yav :queen: istersen jet motoru at hondaya eleman lazımmış zaten çağırırlar

dogrudur da siteye koy izleyelim ona göre yorum yapalım arkadaşım o zaman tebrik cevapları yazarız:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
bence pek tebrik cevabı gelmez mobiletle 140 yapana ....yine tartışma çıkar bende kitlerim gibime geliyo.......:p

yav bu motor 200 yapar bence :queen: efsane mobilet nasıl olsa.:queen:

arkadaşlar,ben yapanı gödüm.çift makina 160 civarı yapıyor arabayla otobanda test ettik.motor ayaktan marşlı ilginç bir şey dehşet de para veriyorlar.yapabilirsem resmini koyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar