En iyi türk filmi???

Arkadaşlar sizce gelmiş geçmiş en iyi türk filmi hangisidir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
£ŞKİYA :queen: :cat: :) :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hababam sınıfları...Hala oynasın seyrediyorum yawww....:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Babam ve Oğlum :rendeer:

WaLLaa PARDON Filmi çok güzel di :) İLK Gün 7 kez izlemiştim :)

ama en iisi o deil :) Hababam serilerini hiç kimse deişmez sanırım :rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kıllığına, "dünyayı kurtaran adam" yazacaktım, baktım görkem yazmış.
ozaman en iyisini yazayım: "sakar şakir"

ben eşkiya diyorum en sonra söyleyecektim ama bennim soruma ilk o yanıt gelmiş bari bende açıklayayım dedim...

1. bölüm:ankara ulusta okadar kişi öldü.
2. bölüm:doguda uzaktan kumandalı bir mayının patlatılması sonucu 6 askerimiz şehit oldu
3. bölüm: Allah bize akıl fikir versin. her akşam flimin kralını izleyip hala en iyi türk flimi diye soruyoruz. flim'de olsa bazı sahnelerden ders çıkartılır ama bizde bu yok. koyun gibi izliyor..:pr::pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
1. bölüm:ankara ulusta okadar kişi öldü.
2. bölüm:doguda uzaktan kumandalı bir mayının patlatılması sonucu 6 askerimiz şehit oldu
3. bölüm: Allah bize akıl fikir versin. her akşam flimin kralını izleyip hala en iyi türk flimi diye soruyoruz. flim'de olsa bazı sahnelerden ders çıkartılır ama bizde bu yok. koyun gibi izliyor..:pr::pr:

Bu ne şiddet bu ne celal....:silent::silent::silent:

Relax ol elint....Öfkeyle kalkan zararla oturur....İstedikleri de bu zaten.....:cat:

Eşkiya diyosunuz da en sonunda eşkiyanın orda olduğunu polisler nasıl anladı?....:silent::silent::silent:

Ben hala anlamış değilim....Bence basit bir film....:cat:

Bu ne şiddet bu ne celal....:silent::silent::silent:

Relax ol elint....Öfkeyle kalkan zararla oturur....İstedikleri de bu zaten.....:cat:

Eşkiya diyosunuz da en sonunda eşkiyanın orda olduğunu polisler nasıl anladı?....:silent::silent::silent:

Ben hala anlamış değilim....Bence basit bir film....:cat:

benim öfkem onlara degil kendimize.

bu olacaklar 1.5 ay öyceden tahmin ediliyordu. ve gerekli kişiyi uyardılar ve bunları durdurmak için izin istediler.bunu okadar gazeteler yazdı tv'ler söyledi ama birisi inatlar biz bunları demokratik yoldan halledecegiz görüşmelerimiz sürüyor dedi. ve şimdi manzara hem sivil hemde asker kaybı.
görüştügüde adam olsa barzani.

gerçekten zoruma gidiyor okadar insan tek bir kişinin hatası yüzünden pisi pisine öldü. onlara acıyorum. :pr:
neyse bu konuyu fazla deşmeyim. yeri degil. kusura bakmayın ama bukadarını söylemek lazımdı.:pale:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
. .:bounce:

Son düzenleme:
yaa izin istedikleri dedigim kişi yi kim anladın senki sen.. benim söyledigim adam 35 sene görev yapmadıki beeee:mrgreen:
adam göreve geleli 1 sene bile olmadııı:mrgreen:
anlaşıldı polemik başlıyor.

birisi şu mesajları silsin.:)

Son düzenleme:
ŞEKERPARE:mrgreen:Çok gülmüştüm dünyayı kurtaran adam ve cüneyt arkının bir ninja peşinde olduğu bi film vardı .Konuda cüneyt abimiz korede savaşmış bir Türk ninjası,Ülkemize gelen kötü ninjanın peşinde .Allaam bi antreman salonu vardı cüneyt çalışıo falan arkadaki bordo panoya kılıçları iğnelemişler göya ninja kılıçları offf kabusss.Bide kötü ninja yüzen bi kadına böööö die denizden çıkıp öldürüo sebebsiz..puahahah

aman arkadaşlar

neredeyse bu konunu geçtiği her forumda dünyayı kurtaran adam muhabbeti geçiyo ben o filmi çocukluğumda izlemiştim:cherry:hatrladığım kadarıyla fiyasko gerçi sevgili cüneyt abimizin hakkını yememk lazım o zamnda o teknolojiyle ancak öyle film ama en azından o filmi en güzel film diye ağıza almak bile diğer güzel filmlere hakarettir,küfürdür :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar