- Konu Yazar
Değerli arkadaşlar. bir kaç günden bu yana ,benim Mondial 150 HS nin marş basmama sorunu oluştu:cyclopsan ,ayak marşı ile çalıştırıp sanayiye ustaya götürdüm ,usta baktı ve akünün, motor gövdesine şase vermediğini söyledi ,ve kısa bir kabloyu şase çekti :queen: marşa bastı biraz nazlandı ve çalıştı .Usta ,motorun aküsünün de bir miktar zayıf olduğunu söyledi ,borcumu sordum istemez dedi.:rendeer:Bir iki saat dolaştım evimin önünde stop ettim :farao:Bu sabah çalıştırmak istedim :silent:ama neyazıkki çalışmadı ,marşa basıyorum gıyyk yapıp kalıyor
r:Taktım kafayı ben dedim bu sorunu çözerim :wiinkk: Nasıl mı? Bakın resimler anlatacak neler olduğunu

işte böyle arkadaşlar sorun marş motorundaymış ,benzin ile temizledim ,kömürleride tamamen aşınmış onlarıda parçacıdan aldım (3 tl)ve yerine lehimledim :cherry: valla şu an marş süper basıyor ...İlk yorum benden olsun :queen:elime sağlık.(ellerimde biraz kara oldu ama:queen::queen

işte böyle arkadaşlar sorun marş motorundaymış ,benzin ile temizledim ,kömürleride tamamen aşınmış onlarıda parçacıdan aldım (3 tl)ve yerine lehimledim :cherry: valla şu an marş süper basıyor ...İlk yorum benden olsun :queen:elime sağlık.(ellerimde biraz kara oldu ama:queen::queen