En İyi Şekilde Aydınlatma Sağlayan H4 Led Ampül Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Herkese merhabalar , arkadaşlar Cfmoto 400nk motosikletime H4 Led ampul takmak istiyorum. Fiyat performans açısından iyi olan ve aydınlatmada sıkıntı çıkarmayacak marka-modeller hangisidir?

Kullananlardan ve bilgisi olanlardan tavsiye bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullanma kör ediyor milleti

Feysbuk sayfasının birinde birkaç kişi almış memnunum şimşek etkili falan diye denk geldim bir kere . Markası galiba philips'di . Bı bak istersen .

Philips in ledleri aşırı pahallı, o kadar bütçe ayıramam led ampüle. Fiyat performans açısından iyi olanlar daha iyi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullanma kör ediyor milleti

bunlara çok baktığınız için mi satılık ürünlerle ilgili özel mesajı görmüyosunuz acaba?

kullanılabilir bence, trafikte göz delen farlara nazaran bu çakmak feneri gibi kalır.

ben sundan çok memnun kaldım
https://www.aliexpress.com/item/Hlxg-Mini-Size-1-Set-9000LM-Car-Headlight-H4-LED-H7-H1-H3-H11-9005-HB3/32828820985.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.mMQb8H

Led ampüller malesef standart halojen far kadar iyi ışık dağıtma yapmayacaktır bundan eminim de, Olabildiğince ışık huzmesini dağıtmadan olumlu sonuç verecek bir ürün almak istiyorum. Zaten ışığı önünden başka her yere dağıtacaksa ne ben önümü görebilirim ne de karşıdan gelen için iyi olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar