En iyi scooter sizce hangisi

Sanırım sen motor bakıyorsun ama öncelikle ehliyetin var mı veya alıcaksan yaş en az 18 mi? Eğer deilse öncelikle beklemelisin motor şakaya gelmezz..

MERHABA
BENİM YAŞIM 34 EHLIYET KURSUNA GİDİYORUM 1 AYSONRA ALACAĞIM:)
SKUTIR KULLANIYORUM AMA KENDIME GÜZELBI SKUTIR ALMAK ISTIYORUM:queen:

SAYGILAR

MERHABA

SAYGILAR

ne yalan diyosun senin motor kullandığın varmı ki :farao: ayrıca ehliyet alıp alamayacağın kesin değil daha :mrgreen: bide sen zaten motor alamazsın. piaggio nun X9 unu beğenmeyen adam. millete yanlış bilgi verme, kaç ay oldu motor alacam dediğin haa :queen: senden motorcu olmaz usta boş ver hahaha

ne yalan diyosun senin motor kullandığın varmı ki :farao: ayrıca ehliyet alıp alamayacağın kesin değil daha :mrgreen: bide sen zaten motor alamazsın. piaggio nun X9 unu beğenmeyen adam. millete yanlış bilgi verme, kaç ay oldu motor alacam dediğin haa :queen: senden motorcu olmaz usta boş ver hahaha

usta ayıp oluyorha ehlıyet kursuna yazılmadımmı yazıldım daha motor bakıyormuyum bakıyorum dağa ne yapayım hemen kefal gıbı atlamam senin gibi biliyorsun :wiinkk: SENDE BENI KISKANMA USTA :queen: SENIN İNADINA MOTOR ALACAĞIM :queen:

BEN EHLİYET ALMADAN MOTOR BİNMEM USTA SENSEN OL İNSANLARI KÜÇÜMSEME SENDE 1 SENEDİR MOTOR KULLANIYORSUN SENDE YENI MOTOR CUSUN ????

usta ayıp oluyorha ehlıyet kursuna yazılmadımmı yazıldım daha motor bakıyormuyum bakıyorum dağa ne yapayım hemen kefal gıbı atlamam senin gibi biliyorsun :wiinkk: SENDE BENI KISKANMA USTA :queen: SENIN İNADINA MOTOR ALACAĞIM :queen:

BEN EHLİYET ALMADAN MOTOR BİNMEM USTA SENSEN OL İNSANLARI KÜÇÜMSEME SENDE 1 SENEDİR MOTOR KULLANIYORSUN SENDE YENI MOTOR CUSUN ????

iyide bende ehliyet var. 1 senede 7000 km yaptım hiçte fena değil :queen:

Scooter a para verme bence git bi honda titan al daha iyi

scooter almazsam 1 yıl daha beklicem

bu agustosta ehliyeti alıyorm

koyacak yer sorunum yok
motor yazın benm kısın kuzenimde kalacak o da motor hastası babasından 12-13 yaslarında motosiklet kullanmayı ögrenmis simdi 19 yasında maddi durum yüzünden motor alamıyo eylülde okullar acılınca motoru ona devredicem o hem bakımını yapar hem de güzelce kullanır

kararımı verdm
motoru alacagım zaman arn ve matrix i deniycem
hangisi daha uygun olursa hangisi gözüme daha sirin gözükürse onu almayı düsünüorm

Son düzenleme:
scooter almazsam 1 yıl daha beklicem

bu agustosta ehliyeti alıyorm

koyacak yer sorunum yok
motor yazın benm kısın kuzenimde kalacak o da motor hastası babasından 12-13 yaslarında motosiklet kullanmayı ögrenmis simdi 19 yasında maddi durum yüzünden motor alamıyo eylülde okullar acılınca motoru ona devredicem o hem bakımını yapar hem de güzelce kullanır

kararımı verdm
motoru alacagım zaman arn ve matrix i deniycem
hangisi daha uygun olursa hangisi gözüme daha sirin gözükürse onu almayı düsünüorm
http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_razz.gif

Eğer motor kışın baska bir akrabanda kalıcaksa cokda para verme bence:) ee herkes kendi malı gibi kullanmaz:wiinkk: akrabanda olsa..ama tabi baska seçeneğin yoksa yer konusunda ne yapıcaksın mecbur orda kalıcak :) En fazla 3-4 ay binicen ozaman küçük çaplı bişey al.Honda beat olabilir mesela.2.800 mu 3.000milyarmı öyle birşey fiyatı(sıfır):cat: Hem ikinci elde satacağın zaman öldü fiyatına gitmez:wiinkk: kolay gelsinn:rendeer: :rendeer:

birde forumda bu motoru gördüm bir bak istersen.
http://www.motana.com.tr/e-store/vs_150.php
forumda cok kaliteli olduğu söylüyorlar.Okumak istersen:http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12716
motorun 2 yıl 30bin km garantisi var:wiinkk:

Son düzenleme:
http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_razz.gif

Eğer motor kışın baska bir akrabanda kalıcaksa cokda para verme bence:) ee herkes kendi malı gibi kullanmaz:wiinkk: akrabanda olsa..ama tabi baska seçeneğin yoksa yer konusunda ne yapıcaksın mecbur orda kalıcak :) En fazla 3-4 ay binicen ozaman küçük çaplı bişey al.Honda beat olabilir mesela.2.800 mu 3.000milyarmı öyle birşey fiyatı(sıfır):cat: Hem ikinci elde satacağın zaman öldü fiyatına gitmez:wiinkk: kolay gelsinn:rendeer: :rendeer:

.pahalı almak istememin bi nedeni de bu ztn motosiklete max 3000ytl verebilrm (6000 cok fazlaymıs yeni dank etti) honda beat guzel deil bence arn veya matrix hem daha ucuz hem daha güzel 2.eli simdilik düsünmüorm vakti gelince biseyler yaparz

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23667

bu sayfaya girdm tekrar kafam karıstı:silent:
arn ve matrix ucuz ya dylan a göre cok mu kalite farkı vardr

Son düzenleme:
MERHABA

SAYGILAR

Al sana ilk alıntı ;;ben bunu cansuya yazmışken cansunun cvp vermesi gerekirken sen bunu alıntı yapıp da verdiğin cvp. Bnde dedim ki ben sana bişey yazmadımki neden bunu alıntı yaptın dediğim bu , yazdığının da farkında deilsin galiba:pr: :mrgreen:

bence sym gts 250 yada gene sym vs 150 yani kullandığım için sölüorum:)mükemmel sağlam motorlar...adam sym joyride ile 98000 e geldi hala tık demio motor ve motorun performansı ve motor aksamı ilk günkünden farksız bence sym...

Al sana ilk alıntı ;;ben bunu cansuya yazmışken cansunun cvp vermesi gerekirken sen bunu alıntı yapıp da verdiğin cvp. Bnde dedim ki ben sana bişey yazmadımki neden bunu alıntı yaptın dediğim bu , yazdığının da farkında deilsin galiba:pr: :mrgreen:

bir ata sözü vardır APTALLA TARTIŞMA aranızdakı farkı anlamazlar onun için senle tartışmıyorum arkadaşım :farao:

yaa ben scooterdan vazgectimbirz daha para biriktircem ztn istanbulda trafige fln cıkmıorum ehliyete gerek yok kuzenim cok güzel ögretir bana ztn araba kullanmayı da o ogretmisti gecen yaz
özetle cbr 125 alicam 5.150 YTL
cok hosuma gitti hatta süper
karar degisikliiinin nedeni dün bjk de cbr gördum hatta resmen durup izledim onu gözlerimi alamadım bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar