En İyi Motosiklet Aküleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ömrü uzun olan çabuk bitmeyen akü markalarını yazarmısınız 9 amper orbus karbon akü aldım 3.5 ay sonra birden bitti marş basmıyor bana ömrü uzun olan aküleri yazarmısınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yuasa

on karakter

Yuasa Bosch fakat olay sadece aküde bitmiyor mondial marka aküm 2.5 sene götürdü vlm marka akü 1.5 yıdır üstünde kışın 2 3 ay marş basmadığı oldu şarjını ölçtürün motorun

Motosikleti
XV250 - FZ6
Çin malı akuler biraz sans isi, Abus marka aku almistim 3-4 sene kullandim, sonra bu iyiymis hem de ucuz, yenisini aliym dedim, eskisi de hala calisir durumdayken hem de. Yenisini aldim, 1 yil sonra bozuldu ve sarj tutmamaya basladi, sonra eskisini taktim 6 aydir gene eskisiyle devam ediyorum. Hala saglam. Ama oteki yeni olan çöp oldu.

biraz paraya kıyıp motosikletime lityum akü aldım. performansı gerçekten harika. uzun ömürlü, uzun süre şarjını koruyor, hafif, şarjı düşükse bile çok kısa sürede şarj oluyor. tavsiye ederim.

Tek tavsiye edemiyeceğim akü VLM dir .16 yıldır motosiklet kullanıyorum gerek akü gerekse firması velomoto dan uzak durun derim nokta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar