en iyi maxi-scooter hangisi?

en iyi maxi-scooter hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    579
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nexus diyorum başka birşey demiyorum, şaftlı tek maxi-scooter :)

arkadaşlar resim eklemek istedim ama ancak bu kadar yapabildim kusura bakmayın ama www.sym.com.es adresinden bakabilirsiniz 250 maxiler arasına girebilir ve iyi bir rakip olabilir diye düşünüyorum kusura bakmayın...

yorumlar çok karışık.yinede sonuçta en iyi maxi bir türlü çıkmıyor.hangisii?????

nx4_falcon' Alıntı:
Hayatını koruyan şey bagaj değil Frendir

abs yok diye frendemi yok. eskiden absmi vardı??? :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ayrıca sırf abs si var diye onu alcak değilim ya. tamam güzel bişey ama işime yaramaz.

ama beni düşündüğün için teşekkürler :rendeer:

Son düzenleme:
gropsy, senin dediğin bu mu. Sym gts 250

IMG_1912.JPG

sym-sanyang_gts_250_silber.jpg

sende bu motordan var ha. nasıl memnunmusun motordan. ne kadara aldın ??

evet bu ben 6800 e aldım.çok memnunum harika ama resimdekini egzosu fln oynanmış galiba.ama olsun birde o 2.el falanmı fiyat ne kadar

yok ben o resmi google den buldum. bilmiyorum 2. el mi satılıkmı.

türkiyede varmı bu? yada türkçe sitesi varmı?

product_gtsvoyager.gif

arkadaşlar aprilla scarabeo 200GT kullanacısıyım maxi scootter sınıfında yukarda 500 ün resmi var performans ve lastik 16 bilginize 2 senedir hiçsorun yaşamadım

arkadaşlar en iyi maxi scooter suzuki burgman 650 executive abs dir.fiyatı 18.667ytl abs var en önemlisi hiç bir scooter da olmayan tiptronik vites hem otomotik hemde vitesli bunu tartışmak bile çok saçma eni iyi maxi scooter SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTİVE ABS dir.

Tıptronic şanzıman başlı başına bir artı Burgman için....... silverving de de ABS var ancak şanzımanı CVT....

Burgman maxi scooter sınıfının kralıdır bence....

Ya arkadaslar biraz yardimci olun yaw ben simdi yaza dogru gilera nexus 500 almak istiorum ama sizin yazilariniz biraz benim fikrimi sasirrti yani gilera ilk 3e bile girmiomu?
siz ce nasil bir motor?
oburkinlereden fatrki ne?:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar