ledo' Alıntı:
Erkan, öyle bir cümle yazmışsın ki, hani pazar günü bulmacalar olur ya, "buradaki 7 hatayı bulun !" diye. Aynen öyle seninki de...
1) Senin ne işin var 203 km/h süratte ?
2) Niye Nexus un süratini ön plana çıkartıyorsun ? Başka özelliğimi kalmadı ?
3) "Yeni model virajda bile yapar bu sürati" kısmındaki viraj olayı ! Nexus'un birçok harika özelliği arasında viraj bulunmuyor ki !
4) "Yeni model virajda bile yapar bu sürati" kısmındaki süratın arttığı iması: Netice de motor vs. değişmedi ki, sadece tipi değişti. Yani seninki ne gidiyorsa o da o kadar gider, belki biraz daha fazla....
5 ile 7 arasını da başkaları bulsun :cherry:
Sen de sakın alınma bana ! Bak, dikkatle okursan hem Nexus'u hem de eski modeli yüceltiyorum.:cherry: Bir tek sana biraz sitem ettim. O da o kadar sürat yaptığın için...:cherry:
Leventcim dilim döndüğü kadar sorulara cevap vereyim

1- Benim aslında bu süratlerle işim olmaz ama bir sitede Nexus max sürati konusu çok uzadı ve bende de merak ve hırs yarattı. İlk ve son kez deneme yaptım ve bu hızı gördü. Aslında arabanın hakkını ve diye bir laf var ya, bu motorun da hakkıını vermeden kullanıyorum

Genelde düşük hızlarla gidiyorum. Çünkü bu ara epey kaza oldu çevremde, yoksa motora güvenmediğim için değil asla
2- Sadece Nexus için demeyim de Gilera'nın hemen hemen tüm scooterlarında tamamen hız ve performans için düşünülmüş ve konfor 2. plana atılmıştır. Nexus aynı gruptan olan bir Piaggio kadar konfora ve değişik aksesuarlara sahip değildir ama hız, viraj ve frenaj olarak tam bir hız motoru gibi düşünülerek tasarlanmıştır. Piaggioda arka lastik 150 iken Nexus'da 160'dır. Nexusla virajları çok daha rahat ve maxiden beklenmeyecek kadar yatarak alabilirsiniz.
3- Zaten madde 2 de buna da cevap verdim kısmen. Resimlerden ve Gilera sitelerinden okuyarak edindiğim bilgilere göre Nexus gitikçe daha performans ve viraj kabiliyeti üzerine geliştirilmeye devam ediliyor. Bu yüzden de virajda yapabileceği hızlar da artmış olabilir diye düşündüm
4- Motorların süratini arttırmak için sadece motor şekli değişmesi gerekmez. Hızı etkileyen başka faktörler de vardır. Aerodinamik dizayn da çok önemli bir etkendir ve yeni modelden bu aerodinamik yapının daha da geliştirildiği çok net belli olmaktadır.
Son not: Etrafımda bu kadar kazanın yaşandığı bu dönemde bu hızı yaptığım için ben de kendimi kınıyorum :farao: