gilera nexus 500 derim baska bisey demem param olursa 2.el 9500ytl ye hemen alırım ki o bile pahalı yaww. 0-180km neredeyse 12 sn !!
o kadar da sürmüyor

o kadar harika hibrid bir makine ki.
- yanınıza bir 600lük yanaştığında çekinmeden "alabilirim anahtarını" diyebiliyorsunuz. en azından o 5nci vitese geçene kadar :mrgreen:
- bir cruiserdan bile daha konforlu kesinlikle. tabii burgman konforuyla kıyaslamak istemem. ama kesinlikle uzun yol rahat rahat ağrı sızı yapmadan götürür.
- trafikte ivme, sollama sıkıntısı zerre kadar çekmezsiniz 250 ve 500lük versiyonuyla.
- arkanızda ilerle diye selektör yapmış bir aracı uzayınca bir daha görmezsiniz

- kuru ağırlıkla 210 kilo, depo full iken 220 küsur kilo olduğu için 180e çıktığınızda ne endurocunun titreme şikayetini, ne racing ve nakedların yalpalama sorununu zerre kadar yaşamaz, tertemiz uzar gidersiniz.
- scooterların küçük tekerleklerinden ötürü yaşanan çukura girince motorun allahını şaşırma problemini yaşamazsınız keza tekerlekler 16 inç. devasa bir yerden geçmedikçe sıkıntı yaşamazsınız.
- heryerde gözler üstünüzde olur. genelde tepki "vay anasını, bu ne lan!??" olur. bu egoyu bir yamaha r1 veya cbr 600le bile yaşayamazsınız :queen:
- frenleri brembodur. bu fren kalitesi yalnızca mercedes otomobil ve bmw araç ve motosikletlerinde, motogp motosikletlerinde bulunur. "abs yalanmış" dersiniz.
ne yazdım be, ferco reklam metinlerini benden kopyalamaz inşallah
gerçi dezavantajları da yok mu, var elbet:
- uzun yolda ayaklarınız sızlayabilir. burgman bu konuda çok daha rahat ve konforlu. hoş böyle bir sorunu ferraride bir otomobilde de yaşarsınız..
- performanslı kullanımda benzin sarfiyatı bir honda cbf 150 gibi kmde 90 kuruş olmaz. ama yine de günde 50 km yapıyorsanız aylık benzin masrafınız maksimum 250 ytldir.
- sele altı bölmesine bir kask koyabilirsiniz. bitti. o kadar. başka ek yük eklemeniz gerekiyorsa bir arka çanta almanız gerekir..
bundan önceki motorum bir mondial 150 hs idi. tinerci bile sallamaz tekmeler idi :mrgreen: şimdi polis bile çevirmeye çekiniyor (allah bozmasın), selektör yaptığınız bir araç sizi racing sayıp çekiliyor, trafikte daha iyi saygı görüyorsunuz.
artçınız ilk defa motora binmiyorsa son derece mesut. çok konforlu. ilk defa motora biniyorsa ona bir racing tedirginliği yaşatmanız muhtemel :mrgreen:
harikadır yani nexus deneyimi. dünkü yuvacık gezisindeki bir arkadaş da geldi yanıma "39000 km kullandım tık yoktu motorda sattığımda, şimdi gene alıcam" dedi...
yanisi şu. o verilen paranın her kuruşuna değiyor
Taburede kullanılan bir F1 tabiri bir bakıma doğru, o konuda hak veriyorum. fakat dediğim gibi keyf işi tamamen.
dostum eğer daha önce bir nexus 500 kullandıysan böyle demeyeceğine eminim. gp800 racinglerin aksine kesinlikle daha güvenli bir yol tutuşuna sahip olacaktır. ha ben viraja 200le sıkıntısız girmek isterim dersin o başka. ama nexus ve gp bence kesinlikle tüm amaçlara hizmet ediyor.
en önemlisi son teknoloji enjeksiyonlu bir kere bu makineler, bendekinin yakıt sarfiyatı 100 kmde 4 lt. gp de olsun 5 ytl. bu bir racingin 7-10 lt arası harcamalarından çok daha iyi.
gerçi gp 800 fiyatı 24.500 görünüyor şu an bu fiyat resmen bir servet. daha ötesi saçma! tüm özellikleri motor hacmi ve beygir gücü hariç nexusla neredeyse aynı, ama rakam konusunda sapıtmış biraz. düşecek inşallah. düşmezse aynen dediğin gibi sadece zevk kategorisine girer.
nexus/burgman savaşındaki burgman savunucularınaysa laflar hazırladım eheh:
- hala sollamalarda sıkıntı yaşıyorsunuz.
- halen bir nexusun ivme kabiliyetiyle boy ölçüşemiyor burgmanlar. daha bu gece selektör yaptığım bir burgman sağa geçmemekte direndi sağdan uzayınca şaşırarak bıraktı kapışmayı
- evet çok konforlu bir sürüşünüz var. mercedestesiniz. ama ferrarinin ataklığından hiç nasip almamış.
- uzun yol sizinkilerle çok daha zevkli. ama nexus daha yakışıklı
ben açıkçası yok paramla aldım, halen de ödüyorum. ama bir damla pişman değilim. bir çinliyle acılar çektiğim zamanları ne özlüyorum ne de verdiğim paraya yanıyorum. motosikletle alakalı herkese garajında bir nexus hiç düşünmeden tavsiye edebilirim.