En iyi Komedyen

En iyi Komedyen?

• Kullanılan toplam oy
    37
iaKyeKrABNz.jpg

engin-gunaydin-b1.jpg

3aca8ba3f2.jpg

recep-ivedik.jpg

6.jpg

cem.png

Süper Moderatör (BBRR)
CMYLMZ dierleriyle aynı kategoride bile değil.. İnce zeka , agızla efekt yeteneği, çizim yeteneği.. 5 defa canl performansını en az 100 defa dvd ve cd lerini seyrettim ..

Bu arada merak ettim okan bayülken komedyenmi... ciddi ciddi soruyorum.. oynadığı bir kaç filmde komik kişilikleri canlandırdı ama ..burda oy alamaz gibime geliyo..

Cem YILMAZ'ı oyladım.
Listede olmayan Yılmaz ERDOĞAN'ı da çok beğenirim.

yalnizligaSERENAT_galeri7.jpg

BBRR, zaga programında komik tiplemeler yapıyordu (en komikleri engin günaydınla olanlar, zati tolga çevik'in "komedi dükkanı"da zaga'dakinin cilalanmışıdır) ama şimdilerde daha çok sosyal sorunları mizahi ve hicivli bi üslüpla işleyen bi programcı oldu

Son düzenleme:
hiçbirini sevmem ve izlemem eski yeşilçam komedyenlerinin yerini kimse şu an tutmuyor saf saf anlamsız güldürme olayları bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Jem yılmaz ve yılmaz erdoğan diğerleri komedyenlikten öte sadece şaklaban onu benim muhabbet kuşumda yapıyordu

Süper Moderatör (BBRR)
BBRR, zaga programında komik tiplemeler yapıyordu (en komikleri engin günaydınla olanlar, zati tolga çevik'in "komedi dükkanı"da zaga'dakinin cilalanmışıdır) ama şimdilerde daha çok sosyal sorunları mizahi ve hicivli bi üslüpla işleyen bi programcı oldu

komedi dükkanı süper bi performans bence .. Tolga çevik ailedenya (Cem yılmaz"ın kızkardeşi ile evli) Bulaşmış onada kabiliyet .. ee körle yatan şaşı kalkar

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ankette neden kadin yok?:)
Delikanli adam, sadece erkeklerin yaptigi esprilere guler.
Bu mantik mi?:)

BBRR,halısın onu unutmuşum ama tarihlerini hatırlamıyorum hangisi önceydi, belki ilk yabancı bi komedi türüydü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar