En Iyi Kasko Firması?

Arkadaslar motora kasko yaptiricam ancak bu piyasadaki firmalari iyi bilmiyorum. Bu yuzden tecrube, oneri ve deneyimlerinize siddetle ihtiyacim var. Ozellikle calinmaya karsi en iyi sartlari sunan, herhangi bir problemde sorunsuz ve hizli odeme yapan tavsiye edeceginiz, onereceginiz en iyi kasko firmalari hakkinda tavsiyelerinizi alabilirmiyim?

merhaba .. koç alianz da çalınmaya karşı kasko yaptırdım.. sadece 150 ytl .. ayrıca egzostları bile dahil ettim.. vede teror yangın sel deprem gibi .. dogal efet ve olaylarda dahil...

merhaba .. koç alianz da çalınmaya karşı kasko yaptırdım.. sadece 150 ytl .. ayrıca egzostları bile dahil ettim.. vede teror yangın sel deprem gibi .. dogal efet ve olaylarda dahil...

Koc allianz odemeleri biraz gec yapiyor diye soylentiler duydum ama siz memnunsunuz sanirim anladigim kadariyla?

nasıl yani ya 150 ytl ye ala ala hemen bende yapdırım o zaman:): todayimi yapdırırlarmı:):) todayi yapmazlar dimi

Arkadaslar "eksisozluk'te" koc allianz'a baktim sirket hakkinda tek bir tane iyi, pozitif bir yorum yok! Kimse memnun degil bence koc allianz kasko yaptirmak buyuk hata olur gibi :queen:

bende bi CıBıR 125 r alıyım bende yaptırcam ya kasko yada otoparkla anlaşcam:mrgreen:

arkadaslar ben koc allianzdan yaptırdım.sımdılık kaza bela olmadı.2006 600 rr ıcın 3000 cıvarı bı teklıfte bulundular.ıcnıde kaza,calınma,teror vs.sadece calınma olunca cok 200 milyon civarında sanırım.esas sorun herhangı bı durumda kaskonun iptal edilmesi.budurum bır yıl kara lıstede oluyorsunuz.hic bır kasko sırketı sıze kasko yapmıyor.bundan pek bahsedılmıyo zaten kasko yaptırırken:silent:

MOTOSİKLET KASKOSU TEMİNATLARINIZ NELERDİR. motokasko Poliçe teminatları motosiklete özgün özel teminatlardır..
· ÇARPMA, ÇARPILMA, YANMA.
· ÇALINMA ve ÇALINMAYA TEŞEBBÜS.
( 250 cc üstü motosikletlerde Kilit altında veya garajda muhafaza edilmesi şartı yoktur..).
.
GREV-LOKAVT KARGAŞALIK-HALK HAREKETLERİ VE TERÖR .
DEPREM .
SEL SU BASKINI .
KIYMET KAZANMA TENZİLİ .
( Tazminat , onarım sonucunda meydana gelen kıymet artışı düşülmeksizin ödenecektir ).
ENFLASYON KORUMA.
.
YURTDIŞI TEMİNATI.
( Yurtdışına çıkarken ek teminat olarak verilmektedir. .
İHTİYARİ MALİ MESULİYET / FERDİ KAZA .
İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı Ferdi Kaza teminatı : .
YURTİÇİ ASİSTANS.
.
İNDİRİMLER : .
Peşin Ödeme İndirimi ; % 5 indirim uygulanır. .
Ehliyet İndirimi ; 5 yıldan daha fazla A2 ehliyeti olan kişilere % 5 indirim uygulanacaktır. .
35 Yaş İndirimi ; 35 yaş ve üstü kişilere % 5 indirim uygulanacaktır. .
Koruma Demiri İndirimi : Koruma Demiri olan motosikletlere % 5 indirim uygulanacaktır. .
Hasarsızlık İndirimi ; 1. Yıl : 1. Kademe .
2. Yıl : 2. Kademe .
3. Yıl : 3. Kademe .
4. Yıl : 4. Kademe

İsviçre Sigortayı önerebilirim...

http://www.sairsigorta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=4

dostum 150 ytl ye kaskomu olurmus.:queen: sadece egzosa yapılmasın o.

ben 20 ytl ye sgorta yaptırdım ama ne için bilmiyom trafıkten istediler hdi ye 20 lıra verdım yaptılar başka da sigorta yok

1. anadolu sigorta (işbankası)
2. axa oyak (orduyardımlaşmakurumu - oyak bank iştiraki)
3. isviçre sigorta
4. koç alianz sigorta (koçbank grubu ortaklığı)

ilk tercihlerinizin bu şirketlerden yana olmasını tavsiye ederim,prim ödemeleri yüksek fakat hasar anındaki hızlı ödeme ve hizmetleriyle kusursuz firmalardır

Koc Allianz'da yaptirilan ucuz sigorta sadece calinma (ve dogal afet vs) icin. Isvicre sigorta vb.lerinde olan 2-3 bin liralik ise her seyi, ozellikle kaza hasarlarini kapsiyor. Turkiye'de motosiklet kazasi ihtimali cok yuksek ve hasarlari tamir de pahali oldugu icin, adamlar riski bu yuksek fiyatla uzerlerine aliyorlar.

250cc'den kucuk motorlar kasko yaptirilamiyor. hatta kimi acentalar 250cc'leri bile yapmadiklarimi soyluyor. ben Hyo 250R'imi Koc Allianz'da 120 ytl'ye calintiya karsi sigortaladim. umarim odemede sorun cikartip cikartmadiklarini ogrenmeme neden olacak bir sey yasamam.

Yaw 3000ytl'ye 250cc motor kaskosumu olurmus!! :queen: Araba olsa ne kadar talep edecekelr peki bu adamlar!! :pr:

Dogru duzgun bir firma bulamadik gitti hala :farao:

jesse o nasıl oluyor 150 ytl ye bende koç alliance yaptırdım full kasko yalnız
benden 2800 ytl aldılar bu nasıl iş ? açıklarmısın lütfen :pale:

Yaw 3000ytl'ye 250cc motor kaskosumu olurmus!! :queen: Araba olsa ne kadar talep edecekelr peki bu adamlar!! :pr:

Dogru duzgun bir firma bulamadik gitti hala :farao:

ben sana koç alliance yi öneririm koç un sahibide motorcu o yüzden motosiklet kaskolarına önem veriyor ve ayrıca hiçbir ödemede sıkıntı yaşamazsın...bence

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar