En iyi Dijital Fotoğraf Makinası Markası

En iyi Dijital fotoğraf Makinası Markası Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
evet Arkadaşları oylarınızı görelim sizce hangisi en iyi marka

fotoğraf makinası kulanan arkadaşlar buraya yorumları yazalım karşılaştıralım.

SONY dsc t33 ilk makinam
SONY dsc w110
SONY dsc T500
Sony dsc W210 son makinamdı az bir süre kullandım çalındı:S

şuan bi kaç model inceliyorum fujifilm ve canon arasında kaldım

FUJİFİLM

http://www.hepsiburada.com/Liste/fu...Details.aspx?productId=ft34113&categoryId=248

Canon

http://www.hepsiburada.com/Liste/ca...Details.aspx?productId=ft00289&categoryId=248

ISO hassasiyeti bu ürün arasında fujifilm de daha yüksek hemde 14 mp ama 3x optik zoom.HD video özelliği var video çözünürlüğü daha yüksek.
canon da ise 4x optik zoom 12mp ıso hassasiyeti fujifilm e göre daha düşük Hd video yok

Sizce hangisi

MkD

marka olarak değilde ödenecek miktara göre makinenin kalitesi özelliği artacaktır
dün yada ondan önceki gün gittigidiyorda altıyüz küsür liradan 190 liraya düşen fujifilm vardı fiyatına göre çok iyiydi
bunun gibi indirimleri araştır derim

kardeşim güzel ankette yanlız neye göre soruyorsun profesyonel olarak mı yoksa amatör olarak mı?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nikon D300 ya da Canon 5D arasinda birini seçmeni öneririm.
:)

sony dslr kullanıorum a200 ama nikon daha iyi geliyo sony nin en iyi yanı objektifleri diğer markalara göre en ucuzu nikon kaliteli sağlam ve kullanışlıdır birokadarda pahalıdır

en iyi yoktur en uygun vardir. ucuz kompaktlarda canon bol secenek sunar.

Eğer ikisi içinde tercih yapacaksan bunu canon dan yana yap , çünkü fotoğraf makinası dendiğinde 2 marka öne çıkar. Canon ve Nicon hem sağlam hem kaliteli:cat:

markaların çoğu kaliteli aslında ama profesyonel makinalarda en beğendiğim Canon çok iyidir.
ama amatör kompakt makinalarda sony yi beğeniorum

Ben ZENİT diyorum :)
Şaka bir yana, ikisi arasında kaldım diyorsan canonu seç bence.

Arkadaşlar şöyle bi konu var.tabiki canon bu konuda kendini ispatlamış marka profsyonel makinalarda en iyisi diyebilirim ama ucuz sayılan amatör kompakt makinalarda aynı kalite ve netlik varmı.

herşey markaya bağlı değil o yüzden fujifilmin özellikleri canondan daha iyi ve fazla

o yüzden karar veremedim açıkcası

bir dönem otl fotoğrafçılığı yaptım ve stüdyoda çalışan arkadaşlarım da var.
kendine şu soruyu bi sor. Ben ne çekeceğim? nerede kullanacağım?
Nikon ve Canon u öneririm.
Canon stüdyo makinasıdır. outdoor çekimlerinde nikon kadar verim alamazsın.
nikon la da stüdyo da verim alamazsın ama doğa fotoğraflarında harikadır. Nikon d80, d90, d200, bunlar harika makinalardır ama parçaları pahalıdır.
cnonda parça ucuzdur ve alternatif başka marka parçalarda kullanabilirsin. hemde ucuz makinadır canon.
paraya kıy D200 al derim. ama tercih senin.
sana kolay gele...

Kesinlikle Nikon

Hem kaliteli bir makinem olsun, hem iyi hizmet alayım diyorsanız kesinlikle Nikon....
Canon da iyi markadır, ama Nikon, Türkiye Temsilcisinin hizmet kalitesiyle öne çıkıyor.
Garantisi dolalı yıllar olmuş Nikon makinemde sorun olmuştu. Üstelik makineyi Amerika'dan getirtmiştim. Başka firma olsa, uğraşmamak için ne taklalar atar. Sağolsunlar baktılar, sensör arızalıymış. Sensörlerin ömür boyu garantili olduğunu söyleyip bir kuruş istemeden tamir ettiler.

Üstelik, makinenin durumunu internet sitelerinden takip edebildiğin gibi,
SMS'le bilgilendirmekteler, ayrıca telefonla bilgilendirdiler.

Yeni başlayanlar ve bu işi sevmek isteyen arkadaşlarım için fuji'nin finepix serilerini önerebilirlim.. Ama ben oyumu Olympus'tan yana kullandım.. nedense eskiden beri bu markaya karşı aşırı güven ve sempatim var. Olympus SP-800UZ önerilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar