- Konu Yazar
En sorunsuz Çin markası ne alınabilecek seviyede olan?
En iyi çin ölü çindir.
Hocam bu konu defalarca açıldı, altında onlarca yorum yapıldı.
En iyi çin ölü çindir. İlle de çin alacağım dersen, almak istediğin modelin kullanıcı yorumlarına forumdan bakabilirsin.
Ayrıca adettendir; çin alacağına az daha koy ybr al![]()
Arkadaş bende buna deli oluyorum. Ülkesinde iğne üretilmeyen adamın Çinliyi kötülemesi beni cidden güldürüyor.
Sevgili arkadaşlar, Çin denilen yer kalitesiz mal üreten bir yer değildir. İş gücü çok ucuz olduğu için çoğu şey ucuza mâl edilir.
Siz Çin'e gidip "bana buzdolabı üret" dediğinizde adam "kardeşim 100 liraya mı üreteyim 1000 liraya mı üreteyim, a kalite mi olsun z kalite mi olsun" diye sorar. Bizim ithalatçılarımız "en ucuza olsun" dediği için Çin malları kötü geliyor.
Japon motosikletlerinin Çin'de üretilenleri var, iPhone Çin'de montajlanıyor vs.
Önemli olan kullanılan parça. İşçilere "kardeş şunu şuraya montajla" diyorsun, oda onu yapıyor. Sonra denetliyorsun.
Sen parçanı kaliteli kullanırsan -çin kaliteli parça da üretir- veya kaliteli parçanı Çin'e getirirsen, çıkan ürün kaliteli olur. Çok örnek verilir; ben ufak bir örnek vereyim Yamaha Virago 250 (2006 sonrası)...
Sözün özü, çin kalitesiz değildir kardeşim. Ürün kaliteli veya kalitesizdir.
Arkadaşın sorusuna gelirsek CF Moto'yu iyi buluyorum. Boya ve kaynak işçiliği çok iyi durmuyor, oda görsel olarak.
Haojue nin sitesine girip biraz incelerseniz suzuki ile aynı holdingde barındığını görebilirsiniz. Fakat ne kadar kaliteli veya değil bilgim yok.Sadece sitesinde yazanların hepsi uygulanıyor ise suzukinin yan firması gibi bir şey oluyor. + olarak yüksek kalite ödülü almış.
Ben kendi kullandıgım motoru anlatayım kardeşim. Bende kuba pars var ve şuan 21650 km de. Bir takım sorunlar yaşamama ragmen "servis ile alakalıymıs, parça istemistim uzattı biraz" çok beğendigim bir motor. Diyarbakırdan Antalya ya gittim geldim bir sıkıntı yaşamadım. Vs daha nerelere gittm ooo.
8 bin devirde biraz titreme hissediliyor fakat rahatsız etmiyor. 90 km hız ile uzun süre gidebilirsin. Son hız 135 km " yokuş aşağı yaptı"
Düz yolda 120 yapıyor üstüne yatarsan
Bu motorun en sevdigim yönü çok dayanıklı çıktı meret.
Sevmedigim yönü keşke 120 ile devamlı gidebilecek güçte olsaydı. Baska sorunum yok. Ufak tefek şeyler her motorda var