En İyi Bayan Sürücüler

Moderatör (forrap)
ewt bunu trafik dışında da yapıyoruz ama ters doğrultuda:) trafikte tüm kadınlar iyi olmayabilir ama günlük hayatta dokunduğumuz her şeyi adam ediyoruz:cat: potansiyel muhaliflere de bi örnek weriim anneleriniz sizlere dokundu..bakın koca adamlar oldunz:mrgreen:

I-ıııh sıralama yanlış...Annelerimiz bize dokunmadan önce babalarımız annelerimize dokundu ki biz dünyaya geldik:)Bunu da unutmamak lazım sanırım:)Eeee o zaman bizde dokunduğumuz yere hayat veriyoruz diyebilirmiyiz:cherry:Bu arada ben potansiyel mualif değilim,ilk defa kadın-erkek muhabbetlerinde yazdım:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadınlar Peygamber doğurur ama asla Peygamber olamazlar...

Yaff ben ne demiştim tartışma olmasın yoksam en yüksek kaldırımdan atarım kendimi yazık diilmi bana yapmayın ehuehuh:)

ozkan uslu dur bak :queen:

aralarında bazen çok iyileride çıkıyor kırmızı mini cooperlı bi kız makas yapıyordu sonra ışıklarda yakaladım bunu bi baktım bana yarışalım dedi manyakları da yok değil hee

Forumdan Uzaklaştırıldı
ewt bunu trafik dışında da yapıyoruz ama ters doğrultuda:) trafikte tüm kadınlar iyi olmayabilir ama günlük hayatta dokunduğumuz her şeyi adam ediyoruz:cat: potansiyel muhaliflere de bi örnek weriim anneleriniz sizlere dokundu..bakın koca adamlar oldunz:mrgreen:

Ama bize ilk önce babamız dokundu.Yani ben öyle biliyorum en azından...:queen: :queen: :queen:

Allahhhhhhh,tartışma başladı...:queen: :queen: :queen:

yok benim için tartışma fln başlamadı ayan beyan ortada olan bişi için tartışmam ben:bounce: :mrgreen: :mrgreen: babalarınızın annenize dokunma ve babalarınızın dokunduğu yere hayat wermelerine gelince...Babalarınızın werdiği o hayatı taşıyan ve aylarca taşıyıp küçük bir insan olunca dünyaya getirenler de anneleriniz ama.Bi insanın annesinden tuvalet eğitiminden ewlilik yaşantısına kadar geniş bi yelpazede öğreneceği pek çok şey war unutmayalım lütfen.Hııı bu arada ben babalar bişi öğretmez demiyorum öğretir hatta çok şey öğretir ama hissenin büyüğü kadındadır;oran meselesi yani.Nasıl trafikteki her kadın sürücü kötü değilse ama iyi şoför oranı erkeklerde fazlaysa...onun gibi bişi işte:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biz portakalda c vitamini iken babamız bize dokunmadı mı?

yaw dokunmadı demiyorum alla alla anlatamadım galiba.Tamam çocuklara kadın da adam da bişiler werir ama hissenin büyüğü kadındadır diyorum iyi okuyalım lütfen
allah her kanala bir semra kaynana bizede slient nasip etmiş :queen: :queen:

anam sabah kalkar işe gider akşam iş çıkışı dükkana gelir bana yardım etmeye o yorgunlukla siler buraları durur dükkanda eve gider yemek yapar sofrayı hazırlar ben eve geç gelirim kalkar bide bana yemek hazırlar arada çamaşır bulaşık çoğumuzun annesi böyledir bırakında olsun o kadar:rendeer:

anam sabah kalkar işe gider akşam iş çıkışı dükkana gelir bana yardım etmeye o yorgunlukla siler buraları durur dükkanda eve gider yemek yapar sofrayı hazırlar ben eve geç gelirim kalkar bide bana yemek hazırlar arada çamaşır bulaşık çoğumuzun annesi böyledir bırakında olsun o kadar:rendeer:

aslan musstiiiii:cat: :cat: :rendeer: :p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vay anam vaaaayyyyy. allah hiçbir motorluyu böyle şoförlerle karşılaştırmasın. ya bu arada dikkatimi çekti, 3. fotodaki mutlu bayan, arabadan inerlen anahtarları da almış anahtarlar elinde yaw :)

belkide arabayı biri çalar diye almıştır nemelazım dimi anahtar üzerinde bırakılmaz akıllı kadın mııııışşşş:queen: :queen: :queen:

Allah tan hiç biri Türk değil!!! :queen: :queen: :queen: Türk kadınları böyle yapmaz zaten :wiinkk:

3. fotodaki yata artık merdiven kullanmazlar :queen: .. Bu kadınlar yaratıcı yauw hem düşme riski de az aralık falan yok merdivendeki gibi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar