Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi hastane bilmiyorum ama imkan var ise özel sağlık sigortası vs. bilek için kesinlikle Dr. Ali Öznur'a görünmesini öneririm. Bu operasyonlar da baya deneyimli ve iyidir. 2 defa ameliyat konusunda Ali beye emanet ettim kendimi.
ne yazık ki haberlere çıksa trafik kazası değil motosiklet kazası olarak lanse edilecek gene. bu yüzden de her ne kadar motosiklet haklı durumda olsa ve bu haber içeriğinde bahsedilse de izleyicilerin çoğunda 'motosiklet tehlikelidir' diye bir algı oluşacak. en çok da sinir bozucu olan nokta bu.
Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah kalıcı bir sıkıntı olmadan atlatacaklar. Kazanın oluş şeklini anlatışınıza bakılırsa daha ciddi bir şey olmaması sevindirici.
Bunlara benzer olarak evden çıkmadan önce "acaba bu içtiğim son bardak su mu ?" diyorum kendi kendime. Sanırım biraz daha yavaş sürdürüyor (yanlış anlaşılmasın, öyle hızlı süren biri değilim zaten).
Büyük geçmiş olsun, arkadaşınıza acil şifalar diliyorum. Yaz geldi sıcak oldu diye koruma ekipmanlarını takmayan ya da eksik takan arkadaşlarımızın konuyu dikkatle incelemesini tavsiye ediyorum.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, arkadaşım hastaneden çıktı çok şükür. Vuran arabacı 210 promil alkollüymüş. Mahkeme süreci vs başladı.
Bu arada motosiklet hayatına scooter ile devam etmeyi düşünüyor iyileşince Herkese selamı var.
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda arkadaşın sağlığına kavuşur. Bende en çok diğer araçların hatalarından, üstelik göz göre göre, pisi pisine yaptıkları hatalardan çekiniyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun.