En ilginç artçınız?

Eşim! 1000RR arkasında 299 km/h süratte sesi çıkmıyor, yarış motoru gibi rahatsız bir alette 2000-2500 km mesafeli uzun sürüşlerde (bakınız, aşağıdaki fotoğrafta 6 motor yaz tatiline çıkmıştık, 1 haftada 2300 km yol yaptık) sesi çıkmıyor, şikayet etmiyor, bu şartlarda motosikletin arkasında otururken uyuyabiliyor. Hatta 4 sene önce 3-4 motor yaz tatiline giderken diğer motordaki arkadaşlar uyurken fotoğrafını bile çekmişti. Ben böyle bir artçı tanımadım.. Tanıyan varsa söylesin...

IMG_1642.jpg

:queen: Koptum resmen ya.. Belki bayılmıştır diyecem de kronik bir hâl almış artık sanırım :) :)

geçen sene ist anadolu yakasında yolumu kaybettim bi otobandayım ama saat 22 suları yolumu bulamıyorum tabelalarıda çıkaramadım ne yapıcam derken bi baktım otobanda zifiri aranlıkta biri bariyerlerin dibinden yürüyor heh dedim yolu sorucağım biri yanına yanaştım tam merhaba dicem bir bayan korktu ölece kaldı bende sakın korkmayın adres sorucam dedim ya bende tam bilmiyorum akrabamı ziyarete geldim ama yanlış inmişim otobanın ortasında kaldım dedi bende burada kız cağıza zarar gelebileceğini dişünerek isterseniz bi durak veya ilk merkeze sizi bırakayım dedim ya ben binemem bu motora dedi koly atlayın arkama dedim bana bi yapıştı korkudan ilk defaymış bende yol üstünde bir kaç km sorra bi iett durağına çektim baktım kalabalıkta isterseniz bırakabilirim burda deyince indi teşekkür edemeden öle yüzüme baktı bende baktım salak bi durumdu:mrgreen: bastım gaza yola devam..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim en ilginç artcım mayomö olmustu yazın denizden gelirken kurusun diye motorun arkasına bağlamısdım ( kurmusduda :) )

scooter la 3 kişi trafik çevirme yaparken yanlarından geçtim, beni gördüğünde polisin ağzı açık kalmıştı onu hatırlıyorum :mrgreen: :mrgreen:

Lise bitince dershaneye giderken lokanta da çalışıyodum. Mezbahadan Dana kellesi getiriyodum. (kafa derisi yüzülmüş) Bide her an kayınvalidemi taşıyabilirim korkusuyla yaşıyorum.60 yaşında ve köylü olduğundan feraceli (kara çarşaf)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar