En ilginç artçınız?

BENDE KOCAMAN BI WALİZ TASIMISTIM :mrgreen:TEK ELIM ARKADA WAZLIZI TUTUO TEK ELIMDE BILDINIZ GIBI DIREKSIYONU :d :mrgreen:

Abimi taşımıştım 2 elinde de en az 10ar kiloluk karpuzlarla :)

7-8 sene önce er-5 vardı bende o zaman önde ben arkada ayakta ahmet diye bir arkadaşım motorun üstünde de tek kişilik baza vardı
yaklaşık 2km.lik bir mesafe taşıdık rezil rüsvan ve çevre sırıtmalar eşliğinde

60 yaşında bir teyzeyi taşımıştım, 600F'in arkasına yan oturmuştu.:mrgreen:

Trafik Polisi taşımıştım :))

Geçen yaz konya da tatilde iken amcamın Jawa 350 si ile son gaz giderken birden ağaçların altında el eden iki trafik polisi gördüm;

tamam dedim bu olay bitti, cayır cayır bir frenle durdum, bekliyorum, geldiler ..

Ben; - Buyrun memur bey

Polis; - Delikanlı ekip gelecekti de araç arızalanmış, sen arkadaşı çarşıya kadar bırak

Ben ; -:silent:

Valla memur arkadaş arkaya bindi çarşıya kadar da gazla gazla daha gitmiyor mu bu diye arkadan bağırdı; Öylece atlattık..

Son düzenleme:

kurye iken buna benzer çok sey taşıdım.. evde çok resim var ama şimdilik bunlarla idare edin.

HOCAM BU NE YAHUUU :queen: , CANINIZ SIKILIYOR BESBELLİ Kİ , YAA BÖYLE SAÇMA SAPAN TOPİKLER AÇACAĞINIZA GİDİN MOTORA BİNİNDE CAN SIKINTINIZ GEÇSİN :pr: , KİME NE FAYDASI VAR Kİ BU TOPİC İN ŞİMDİ :farao:

HOCAM BU NE YAHUUU :queen: , CANINIZ SIKILIYOR BESBELLİ Kİ , YAA BÖYLE SAÇMA SAPAN TOPİKLER AÇACAĞINIZA GİDİN MOTORA BİNİNDE CAN SIKINTINIZ GEÇSİN :pr: , KİME NE FAYDASI VAR Kİ BU TOPİC İN ŞİMDİ :farao:

ben faydalandım.neler neler taşınıyomuş öğrenmiş oldum.

yunus tasıdım daha ne dıyım kopru basından aldım cıkısında ınıcem dedı :) onun dısında neler tasıdıgımı bılır cadde sahıldekiler :) :)

boy

Eşim! 1000RR arkasında 299 km/h süratte sesi çıkmıyor, yarış motoru gibi rahatsız bir alette 2000-2500 km mesafeli uzun sürüşlerde (bakınız, aşağıdaki fotoğrafta 6 motor yaz tatiline çıkmıştık, 1 haftada 2300 km yol yaptık) sesi çıkmıyor, şikayet etmiyor, bu şartlarda motosikletin arkasında otururken uyuyabiliyor. Hatta 4 sene önce 3-4 motor yaz tatiline giderken diğer motordaki arkadaşlar uyurken fotoğrafını bile çekmişti. Ben böyle bir artçı tanımadım.. Tanıyan varsa söylesin...

IMG_1642.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bugün herkesin ana muhalefet adayı olma günü herhalde..:):):) bi faydası vardır ya da yoktur..ama gerçek olan bunlar güzel anılardır ve paylaşıma sunuluyor..saygılı olmak gerekli...

kangal köpeğime güneş gözlüğü takıp dolaştırdım arabalar bakmakdan kaza yapacaklardı neredeyse o an birisi çarpsaydı bana köpeğim saldırırdı hemen o yüzden arabalar yaklaşamadılar :queen:

arkadaşımın scooter ine ters bindim. yani ilginç artçı oldum:p
cruiser de denedik pek olmadı. en iyi scooter de oluyo ve çok güzel oluyo. trafikten uzakta olun ama.

bayan beden eğitimi hocamı taşıdım. 150 km ye domates peynir somun ekmeği taşıdım. yaşlı bi dedeyle torununu hastaneye taşıdım. annem ve elindeki pazar çantasını taşıdım,tekerlekli çanta eliyle tutuyodu:p bikaç kg pamuk taşıdım (koca çuval) vs... annemin emirleri çoğu, araba sanıyo, bende anne bu motosiklet diyemiyom:cherry:

CBA

2 tane çift kişilik uyku takımı taşımıştım zamanında..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar