En ilginç artçınız?

çok kısa mesafelik de olsa mini fırını bağlamıştım Cygnus RS'min arkasına :D

babam olmuştu:) sırtındada trombon çantam vardı kocaman, kask, eldiven, dizlik herşey var önünden bide okuma gözlüğü sarkıyodu:queen: çok gülmüştüm

EREN :) uzun boylu eren arkadaşım anlatamıcam valla bir ara buluşmalarda kopartırım sizi

walla benım tasıdıgım en ılgınc artcı 65 kloluk bandoge kopegım:)

bı bayanı evıne kadar goturdum :wiinkk::bounce: baya bı kurcalanmıstım yolda ıyıkı dusmedık

yanlış eve götürmüssün o zman bayanı ahahhae

virajda benden önce saga sola yatan motosiklet yarışlarının etkisinde kalmıs oldugunu düşündügüm bi arkadas vardı.uzak durulması gerekn türdendi.

Son düzenleme:
artçılarımın hepsi birbirinden ilginç..

geçen sene üniversitede bizim fakültenin dekanını gideceği yere bırakmıştım, trafikten yırtmak için rica etmişti benden.
sanırım en ilginci buydu :D

en ilginç artçım arkadaşım oldu tutturdu motora ters binicem öyle beni gezdir diye ne dersin gezdirdik artık deli gibi birimiz düz birimiz ters:queen:

kemanımı taşıdım :) :)

O Zaman Kemanı Çıkar Bi Video Yap Saba Dolaş :queen: Bende Baterimi Taşımıştım :queen:

Yoldan Geçerken Baktım Birisi Arkamda Bağırıyor Abi Abi Abii !!! Durr Durr Yahu Bi Durdum Gelir Gelmez Motosiklete Atladı Bi Atlayışı Var Bana Abi Dİyor Ama Kendisi 40 Yaşlarında Motosikletin Arkasında Küfür Sayıyor Kime atıyorsun Diye Sorduğumda:
Abi Hiç Sorma Yaw Önümden Geçen Arabalara Dur Dedim Hiç Biri Durmadı Şu Köşeye Kadar Beni Bırakırmısın ? E Atladın ARtık Bırakmak Zorundayız:queen: Motosikletten İndikten Sonra:
Abi Allah Razı Olsun Abi Sağol Abi Varol Sen Erkekmişsin Tüm DUalarım Seninle Abi Bi Kurban Kesecem Senin İçin Vs.. Vs.. Vs.. Baktım Susmak Bilmiyor VINNNN Bastım:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar