En İğrenç Harley Çalışması

Fiyat 30000 Euro E ne olsa ilhan Mansızın motoru Tarhan Telli Çalışması

acaba mansız nasıl bir motosiklet tarif etti... ikiliden biri alkollü veya uyuşturucu etkisi altında mıydı ? :) 30 bin avro verip bu motoru yaptırmak zaman, emek, para israfı zaten adam 2008 d yaptırıp toplam 2400 km kullanmış :)

Çıkıntılık yapıp "güzel ki" diyecektim ama, çok kötü yau :salut:

HARLEY makinesini boyle gereksiz bir saseye koyan eller kirilsin :farao:

İlhan Mansız dünyaca ünlü bir tasarımcı olduğundan o kadar etmesi normal tabi...:cherry:

bi motor anca bu kadar kötü dizayn edilebilir :) tt nin motorlarına aşık olurdum ama bu tt den soğuttu beni :) tebrikler ilhan mansız...

Bu nasıl bir tipsiz bir motosiklet inanılmaz ya Harley'den soğudum. Depoyla gidonu değitirsek kurtulur mu biraz?

bu ney lan :)
bunu yapan eller gören gözler kör olsun :) diyecek başka lafım yoktur

Motosikleti bırakıyorum. Bundan sonra futbol oynayacağım. Tiz medyaya haber salın 3 büyükler sırayla gelsin...

Şayet TT bu motoru yaptıysa bunun aslı kesin böyle değildir.

Olay şöyle bak: Bunlar motorla kaza falan yaptılar, ucuz yollu hallolsun diyede sanayide recep ustaya rica ettiler. O da el emeği göz nuru depo benzeri bir kap, Geyik boynuzu temalı bir gidon ve eski jawa'sından söktüğü amortisör körüklerini ilave edip alın binin, ööle binlerce gaymeye ne gerek var, bi 100 lük atın şuraya dedi... Bence

Az önce adamdan hesap numarasını alıp 5.000 Euro gönderdim. :cat:
Ben ödeme yaptığımı bildirmeye fırsat bulamadan o hemen geri aradı ve "Kaporanızı aldık beyfendi, motoru yarın mı almayı düşünüyorsunuz?" dedi.

Dedimkine: "Yok yahu ben o parayı motoru almak için değil, ilanı hemen kaldırmanız için gönderdim. Motoru gördükçe psikolojimiz bozuluyor, bazı arkadaşları kaybetmek üzereyiz, lütfen acele edin. Nasıl olsa birine satarsınız o aleti, ama o resimleri hemen kaldırın, lütfen..."

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yuh hahaha ne diyeceğimi bilemedim one lan öyle :sunny:

konserve kutusundan depo yapmışlar :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar