En ideal Motosiklet Hangi Türdür.

Hangi Motosiklet İdealdir

• Sürati severim (Racing)

Oy: 18 25.4%
  • Az yaksın, çok gitsin (CUP)

Oy: 15 21.1%
  • Tork canavarı (Chopper)

Oy: 17 23.9%
  • Gezintiye çıktım (Scooter)

Oy: 12 16.9%
  • Abi işim var (Commuter)

Oy: 9 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    71
Amaçlar farklı olabilir, haliyle tercihler de, ama biz bir anket yapalım ve bu konuyu oylayalım.

1. Süratli motor iyidir.( Süpersport gibi)
2. Az yakan çok giden motosiklet iyidir (CUP gibi)
3. Motosiklet bir Tork canavar olmalı,(Harley vb. gibi)
4. "Yok abi ben hava almaya çıktım" (Scooter gibi) Ne diyorsunuz.
5. Abi işim var (Commuter, Kurye kardeşlerimizin gözdeleri))

Son düzenleme:
kawasaki er-6f saydıklarına uygun bi motor hatta ta kendisi:queen::queen:

hafta sonları gezecem gunluk bınecem uzun yol yapacam dıyorsan nekıt ve emduro hangısını begenırsen turkıye yollarında en ıyı makıma bunlar
bugun daha ıyı anladım bunları 500 6000 650 ccolarak bunlar yeter

bu petrol fiyatlarına bakarsak cc si düşük ama 250-400 llük bir enduro iyi bir alettir.

Tamamen kullanım amacına göre değişir. Ben cruiser/chopper kategorisi dahilindeki motorları yeğlerim. Çünkü uzun ve rahat yolculukları seviyorum. Racing modelleri bence pistler için uygun. Onları yolda görünce biraz garipsiyorum açıkçası ama saygım var tabi çok güçlü ve hızlı makineler. Scooter dendikte şehiriçi ulaşım aklıma geliyor. Şehirlerarası yolculuk için büyük ve güçlü bir scooter almaktansa cruiser ya da touring almak daha makul. Yakıt sözkonusu olunca sanırım her sürücü motosikletinin az yakmasını isteyecektir.

Yine de sonunda amaçlara, tarza, gereksinimlere ve eldeki parasal olanağa bağlı olarak değişir alınacak motosikletin türü... hatta markası ve modeli de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu son yakıt zamlarından sonra ve motosikletlerin canım türkiye şartlarında'da pahalı olduğunu düşünürsek 125cc ile 250cc naket ve commuter türkiye için en iyisi :cat: tabiki aynı cc'lerde tarzlar değişebilir...

tarz meselesi sehir ne olursa olsun chopper derim ben ama bunu benderim basşkası isse başka bişiy der ama bizim insanımız havalı olsun falan sever yani gösterişi motor deyince hemen racing akla gelir

Tabiki tork canavari :) Bu arada japon cruiser'lar ayni cc'deki harley'lere torkta da beygirde de fark atiyor bilginize :wiinkk: Tork canavari diyince akla, VTX 1800, suzuki m 1800 veya kavasaki vn 1500gelir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç bişeyde gözüm yok.
bi harleyim olsa ne olur
dragstar a da razıyım

Walla onu bunu bilmem boğaçhan bu günkü konvoyda SS lerle birlikte giden tek farklı araç 500 cc lik scoterdi ne yatarak ne kasılarak geniş geniş yol aldı adam zaten gunun meselesi oldu. Senin bahsettiğin tork canavarları çantalardan dolayı ruzgar kurbanı olduğu için 100-110 sınırını geçemedi.

Neticw itibaiyle yeni nesil scoterler çok ama çok şey vaad ediyorlar. Sele altı bagajı ise gerçekten çoook etkileyici. İki koca kask yanyana sığıyor daha ne olsun.

Her türlü yolda kullanacam dersen; Enduro olabilir. Ben commuter denen 125'lik binek tip motorlada her yola girdim. :)
Elin adamı R1 le dünya turuna çıkıyor. Çölde kullanıyor balçıktan geçiyor.....

Walla onu bunu bilmem boğaçhan bu günkü konvoyda SS lerle birlikte giden tek farklı araç 500 cc lik scoterdi ne yatarak ne kasılarak geniş geniş yol aldı adam zaten gunun meselesi oldu. Senin bahsettiğin tork canavarları çantalardan dolayı ruzgar kurbanı olduğu için 100-110 sınırını geçemedi.

Neticw itibaiyle yeni nesil scoterler çok ama çok şey vaad ediyorlar. Sele altı bagajı ise gerçekten çoook etkileyici. İki koca kask yanyana sığıyor daha ne olsun.

Evet Harbitürk kardeşim, fikrine katılmamak mümkün değil. Fonksiyonel bir motosiklet, çok daha fazla amaca hizmet eder. Ama 500 cc 'de küçük bir rakam değil. Biz bunu 250 cc.lik Baba bir scooter olarak düşünsek...! nasıl olur.

Evet Harbitürk kardeşim, fikrine katılmamak mümkün değil. Fonksiyonel bir motosiklet, çok daha fazla amaca hizmet eder. Ama 500 cc 'de küçük bir rakam değil. Biz bunu 250 cc.lik Baba bir scooter olarak düşünsek...! nasıl olur.

:) 250 cc Kafidir. Yanlız tavsiyem çinli olmasın.

Hyosung alacaksan fazla düşünmeden al derim enjeksiyonlu ve çok metedilen bir model almayı düşündüğüm modellerden biri idi.

Ama konunun uzmanı tabiki italyanlar. İkinci elde zararın fazla olacağını unutmamak lazım.

Japonlarda bildik japon :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar