En Havalı Motor

Arkadaşlar ben üniversite 3.sınıfım motosiklet alıcam ehliyeti almama 1 ay var o yüzden geniş çaplı araştırdım ve aşağıdaki sonuçlara ulaştım elimde 4500 tl para var mecburen 2.el alıcam bana üniversite en göze çarpacak motor tavsiye edermisiniz.Biliyorum bunlar pek iyi değildir cbr yzfr25 kadar ama bütçemiz yettiği kadar :cherry:

(cbf 150) (ybr 125)(ybr 125 esd) (apachi rtr 150) (Mondial 180z ones) (Hero glamour) (Hero thriller) (Hero Hunk) ve (yuki yk200Gy)

Cbf150 ve "tamkare gözlükleri" unutma , limuzin gibi kitap çarpsın , tüm gözler üstünde olur , ama dediğim gibi , "tamkare gözlük" şart "siyah çerçeveli" olsun ,kırmızı kot ve ciyak pastel yeşil vb potinde unutma:cat:

(birazdan burayı , yıkarlar.)

Son düzenleme:
Kardeş ben de 3. sınıfım. Cbf 150m var full koruma demiri+topcase. İlgisi olan olmayan herkes bakıyo. Motorda öyle bi tip şekil falan da yok ama illa bakıyolar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

[/COLOR]
Kardeş ben de 3. sınıfım. Cbf 150m var full koruma demiri+topcase. İlgisi olan olmayan herkes bakıyo. Motorda öyle bi tip şekil falan da yok ama illa bakıyolar.

ya öylede onada kurye motoru diyorlar nedense :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

Cbf150 ve "tamkare gözlükleri" unutma , limuzin gibi kitap çarpsın , tüm gözler üstünde olur , ama dediğim gibi , "tamkare gözlük" şart "siyah çerçeveli" olsun ,kırmızı kot ve ciyak pastel yeşil vb potinde unutma:cat:

(birazdan burayı , yıkarlar.)

peki ona kurye motoru diyarlar tam supersport değil ama yinede iyi mi diyorsun bence supersporta daha iyi bakıyorlar gibime geliyor

Ybr al cbf al fıtı fıtı git gel okuluna neyin peşindesiniz oğlum :mrgreen:

Touring ve naked roadster motorlar daha çok ilgimi çekiyor ama benim için çevrenin bakış açısı :queen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motor havalı görünsün diye alacaksan vazgeç. Paranı dövize yatır ,okula otobüs ile git para biriktir ileride havalı bir araba alırsın.

Sevgilerimle

Motor havalı görünsün diye alacaksan vazgeç. Paranı dövize yatır ,okula otobüs ile git para biriktir ileride havalı bir araba alırsın.

Sevgilerimle

havalı görünsün diye değil sürerken tüm stresten uzaklaşmak için almak istiyorum ve almışkende çöp bir motor almak istemiyorum havalı bir motor iyi bir görünüşünün olmasını istiyorum

Ben 1 aydır gidip geliyorum. Kurye diyen yok. Her gelen kardeş kaçlık bu? Kaç basıyo en son? Güzel motormuş. Vs vs. Senin olayın farklı.

1Ggmy1.jpg

bide altına 2 neon çek vermeyen kıza kız demem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İş motor da değil , motorcu da ;) Cbf ile neler neler düşüyor bana :D

Motor falan alma arkadaşım şekil düşünüyorsan alma apaçilik için istiyorsan alma aileme yazık etme. Motorda önceliğin şekil değil güvenlik ve konfor olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar