En Güzel Günler Sizinle Olsun

Tüm motor tutkunlarına Merhabalar;
İsmim nick'imden de anlaşıldığı üzre Ali BAKAN. 2 senelik bil. mühendisiyim ve denizli'de ikamet ediyorum. uzun zamandır motorsiklet almayı düşünüyordum, sanırım çok yaklaştım. Artık alıcam :cherry:
Şu an araştırma aşamasındayım. sport moto'lar hoşuma gidiyor ama ilk etapta bununla mı başlamalıyım emin değilim. (belki başlangıç için Scooter felan almalıyım) emin değilim.

Not: Prometheus yeni kullanıcılar için yolladığın standart mesajı atmana gerek yok. Herşeyin yerini biliyorum. :)

Herkese iyi çalışmalar;
Saygılar, Sevgiler...

hoşgeldin ali...
DD'nin sitesine girdin mi? tavsiyelerini okudun mu?
hazır etüd edilip yazılmışı varken bize pek söz düşmez ama kesinlikle race motora yaklaşma.. en azından bi kaç sene ve bikaç bin kilometre..

Hoşgeldin alibakan kardeş iyi analiz et önce,ne almaya karar verdin ne hoşuna gidiyor onları yani motor türünü seç; choppermi,enduromu,racing mi kararını ver sonra tüm arkadaşlar yardımcı olacaktır sana,şimdiden kolay gelsin

hoşgeldin alibakan. benim kişisel fikrim scooterla başlamanın iyi olmadığı çünkü vitessizdirler.bence küçük hacimli vitesli bir motorla başlamalısın. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar