- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
silentfairy' Alıntı:Bahsedilen şey kavuşmanın zorluğu.Adam hayatımın içine ediosa herhalde terkedicez yani.Sevgili hayatı güzelleştirmek için var olmalı zorlaştırmak için değil.
senin muhtelif yerlerini diğer erkeklere gösterme ve sevgilin varken onlardan da ziyadesiyle ilgi görme özgürlüğün adamın o ortamda rencide olmasından, daha önemliyse o zaten senin için alt tarafı misafir sanatçıdır.hiç öyle AAAA uuu aşk meşk ayakları yapma.yaşına göre, statüne göre, kalıbına göre giyinmeyi bilmiyosan ya da öğrenememişsen adam da sana lafı koyar.kimseyi hiç bir ortamda rencide etmeye hakkın yok.kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda değil.çünkü dünyada hiç kimse vazgeçilemz değil. ha erkek terk ettiği zaman hep kaybeder. kız anında bulur ama erkek aylarca sürünür.ama huzurlu yanlızlık huzursuz ilişkiden daha güzeldir.kralını tanımam.sevgiliden aşktan anladığınız adamın size eğlence olması.hiç soru sormasın, hiç karışmasın , hiç eleştirmesin sadece komiklik yapsın eğilendrisin ve yalakalık yapsın egomu tatmin etsin.yahu hayatta herşeyin bir bedeli var. adam bunlar yapar ama sen de bedelini ödersin.adam senin her türlü uyuzluğuna katlanıyosa ve sen de tshitin içine çamaşır giy diye uyardı diye adamı terk ediyosan insan olamazsın.
ayrıca da kavuşamamanın nesi güzel ya, size hakkaten rahat batıyo size ...mazoşistsiniz.
uyuz oluyorum bu dekolte küstahlığına.tamamen erkeği kendine düşman gibi gören, rakip gibi gören günümüz kadınının küstah bir sidik yarışı bu.kız arkadaşımın muhtelif yerlerini sadece ben değil de sokaktaki adam da görücekse benim sokaktaki adamdan ne farkım var........bana kendimi özel hissettirmiyorsa neden onun kaprisini çekeyim.gider rus hatunlarla takırım. bi kere 20 kat daha güzeller.1.80 boy var hepsinde. onunda her yerini sokaktaki adam da görüyor ama hem daha ucuza gelir hem sıfır stres.
Son düzenleme: