HERKESE MERHABA ÖNCELİKLE 1.5 2 AY ÖNCE FALAN STMAX MİLAN50 CC Bİ SCOOTER ALDIM MOTOSİKLET 87 KG VE BEN 92 KGYİM HÂLİYLE BENİ TAŞIRKEN ZORLANIYORDU BİRAZ 2 3 GÜN GEÇTİKTEN SONRA ALDIĞIM YERE GİDİP DÜZ YOLDA 40 45 YAPIYOR DİYE ŞİKAYETTE BULUNURKEN FABRİKA ÇIKIŞINDA OLAN LİMİTÖR KABLOSUNU ÇIKARDILAR ŞİMDİ DÜZ YOLDA DİP GAZ 65 70 GİDİYORUM AYRICA 1 KERE UZUN YOL YAPTIM İSTANBULDAN KOCAELİNE GİTTİM YAKLAŞIK 118 120 KM CİVARI (KAPIÖNÜNDEN KAPIÖNÜNE) 3 SAAT GİBİ Bİ ZAMANDA GİTTİM EĞLENCELİ OLDU AMA HER 45 DK DA Bİ MOTORU DİNLENDİRDİM DİLOVASI YOKUŞ AŞAĞI 100 CİVARI YAPTI (KADRAN 80) GAYET MEMNUNUM MOTORUMDAN
ŞUAN 1960 KMDE 2000 KM BAKIMI GELDİ BU BAKIMDA BİRAZ DAHA GÜÇLENDİRİLECEK İRİDYUM BUJİ VS TAKILACAK DENİLDİ AYRICA MOTOR BEYNİ TAKILACAKMIŞ PERFORMANS İÇİN
bu kadar niye uğraşıyorsunki onda qmb139 motor vardır onda piston değiştir hacmi rahatlar biraz 100c.c motor seviyesi kadar çıkabilir hacim rahatlığı.. birde şu var motor 100c.c olur deniyor piyasada genelde motor 100c.c olmaz gene 50c.c dir sadece hacmi rahatlar..
hacim yükseltmek çok ayrı bir şey..
o işe girilirse motorun pek çok aktarma organı ve yürüyenine kadar değiştirmek gerekir..
limitörü devreden çıkarmanda sağlıklı bir şey değil motorun ömründen yiyorsun aslında .. o limitörü zaten motoru korumak için koyuyorlar motora zarar gelmesin diye top limitlerde..
burda gy6 motorlar için performans setleri var bakabilirsin.
https://gy6store.com/QMB139-HIGH-PERFORMANCE-PARTS_c10.htm?page=all