en garip ve en komik rüyalarınızı yazın...!

hadi bakalım bı geyık konusu daha olsun nve herkes bugune kadar gordugu komık ve garıp ruyaları yazsın...kabus da olabılır :):):)

bi keresinde hiç tarzım olmamasına rağmen dağlarda kros yapıyodumm

bi keresinde lisedeki matematik hocamı jetsky'nin arkasına bağlayım sörf yaptırırken kayalıklara vurmaya çalışıyodum :mrgreen:

Bi keresinde babam güvercinlerimi kesiyodumu kesmesini engellemek için merdivenler 4. kata kadar motorla çıkıyodumm

Hyoyu ilk rüyamda gördüğümde otobanda 320 yapmıştımmm

Aynı matematik hocasını defalarca rüyamda gördüm ama söylemem ayıpppp:)

aynı matematik hocasını bende gorur gıbı oluyorum...ama bende soyleyemem ayıp...:mrgreen:

bende yazıyorum bıkac ruyamı kıymetınızı bılın

bi keresinde araba surerken motorlara yol vermıyodum ustlerıne gıdıyodumm....:cherry:

bıı keresınde motor surerken tabancayla araba suruculerını vuruyodum
ve son olarak...

bı keresınde ummet perkıtanla dunya turunda ılerlerken dagların bırınde panda gördük mete_han'ımın akrabasıdır belkı tanıdıgıdır dıyerekten yanımıza almıstık tam metehan a getirmişken pandayı annem kalk dersaneye gıdıceksın kahvaltını yap demez mi :pr:

( bunların hepsı gercek olmus olaylardır )

MKH

Bende bugün rüyamda bi deprem oluyor.Tüm insanlar ölüyor bizim deprem olan evimizin üzerinde bi ışık beliriyor ve bir motor çıkıyor bu motorda tüm dünyadaki adamların ver araçların toplam yapabildiğikadar milyarlar ca km hız yapa biliyor.Alın size saçma sapan bir rüyam daha:queen:

karrrrdesım burası sacmalama topici degil bu topicik cok güzel bir topicik lütfen sacmalamadan gercekten olmus ve sıze komik gelen ruyalarınızı yazınız....:cat:

MKH

bitanesindede afedersiniz tuvalette oturuyorum rossi duvarı delip giriyo yapıştırıyorum sopayı kafasına sizlere ömür::stretche motorunu kaskını korumalarını alıyorum :queen:

heuheuheu bak bu guzeldı o korumaları almaya kalksan alamazsın bıle hele motosıkletı kesınlıkle alamazsın ıyı olmus :queen:

rüyamda , 5 arkadas motorlarımızla geziyoruz . bizim evin orda büyük bi arsa war o arsada da tırlar war.ordan motorla gecerken tırlar bizi görüp peşimize takılıyor.biz kaçıyoruz bi yere saklanıyoruz . sonunda uyanıyorum bi bakıyorum rüyaymış..:):)

ben böyle bir gökdelen'in tepesinden ayağım kayıp aşağı düşüyorum. tam yere çakılmama 5 mt kala , kanter içinde uyanıyorum::156::::156::

::tutkuy::

bı keresınde ummet perkıtanla dunya turunda ılerlerken dagların bırınde panda gördük mete_han'ımın akrabasıdır belkı tanıdıgıdır dıyerekten yanımıza almıstık tam metehan a getirmişken pandayı annem kalk dersaneye gıdıceksın kahvaltını yap demez mi :pr:
:queen::queen::queen:
Ee yuhh
Bu geyikler bu kadar etkiliyor mu sizi yaw:p

ya kusra bakma kagan genç kaptan dıye bırıyle ugrasıyorum bu sıteden bana acık bır sekılde kufretmıstır....nedenı sıtedekı msj'larımdır ... ben gerekenı yapıcam ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar