Mondial Drift ruhsatta 125 gösteriyo diyolar. Benim motor orjinalde 125'likti ben 60 liraya orjinal Mondial 150KN silindiri alıp taktım.mondial drift 125mi göstericek yani
Mondial Drift ruhsatta 125 gösteriyo diyolar. Benim motor orjinalde 125'likti ben 60 liraya orjinal Mondial 150KN silindiri alıp taktım.mondial drift 125mi göstericek yani
Anladığım kadarı ile şu an 15 yaşındasın? derslerine bak, top oyna; başka birşeyler yap güzel kardeşim...
Anladığım kadarı ile şu an 15 yaşındasın? derslerine bak, top oyna; başka birşeyler yap güzel kardeşim...
Mondial drift alamazsın 135cc çünkü mondial 100mg prince yi tavsiye ederim hem vergisiz ön fren disk tipi klasik cg lere göre daha hoş
Aslında bence şuan motosiklet kullanmak için en iyi yaşlarda 16-17...
Bu yüzden ona yardımcı olmaya çalışıyorum![]()
neye istinaden "en iyi" yaşın 16-17 olduğunu düşünüyorsun?
bi gitsene sen ya benim yasım 5 tamam mı ?
Hop kavga çıkıyor ::yanliss:
Hocam eğer tahmin ettiği gibi 16 yaşında motoru alırsa (ilk önce ekipman) daha fazla tecrübe edine bilir askerden gelincede cc büyütür kullanmaya devam eder diye düşündüm ben ama biraz saçma geldi galiba. :mrgreen:
16 yasında ehliyet alınca en fazla 125cc 15hpye kadar sürülüyormus bende en fazla 125cc motor arıyorum kısmetse seneye alıcaz ehliyeti. tavsiyelerinizi bekliyorum . suan baktıgım motorlar (honda wing go ) (mondial snappy x ) (kuba cita 100r) (mondial drift)
len velet... sana mı soruldu o soru?
15 yaşında üye olur olmaz "hangi motor" konusu açacaksın.. seni "adam" yerine koyup nasihat veren 40 yaşında adama "bi gitsene sen" diye hitap edeceksin...
Hata internette her yazanı adam yerine koyup cevap verende... her klavyesi olanın beyni olacak diye bir kaide yok tabii..
Umarım en kısa zamanda bir motor sahibi olursun çocuk...
len velet... sana mı soruldu o soru?
15 yaşında üye olur olmaz "hangi motor" konusu açacaksın.. seni "adam" yerine koyup nasihat veren 40 yaşında adama "bi gitsene sen" diye hitap edeceksin...
Hata internette her yazanı adam yerine koyup cevap verende... her klavyesi olanın beyni olacak diye bir kaide yok tabii..
Umarım en kısa zamanda bir motor sahibi olursun çocuk...
16 yasinda A1 ehliyetini alabilirsin, o da 50 cc motorlu bisiklet kullanmana yetki verir.
düşündüğün gibi degil yani.
A2 alip motosiklet kullanabilmek icin 17 yasini bitirmis opman gerekiyor.
acele etme daha onunde zaman var.
büyüklerine karsi da saygılı ol, burada sana cevap veren baban yasinda insanlar var.
16 yasinda A1 ehliyetini alabilirsin, o da 50 cc motorlu bisiklet kullanmana yetki verir.
düşündüğün gibi degil yani.
A2 alip motosiklet kullanabilmek icin 17 yasini bitirmis opman gerekiyor.
acele etme daha onunde zaman var.
büyüklerine karsi da saygılı ol, burada sana cevap veren baban yasinda insanlar var.