en çok yediğiniz yemek

DKN

dememiş miydi yunus benimle iyi anlaşın, bakın bana iyi davranın benimle iyi anlaşın yoksa pişman olursunuz diye... doğru söylemiş

ücreti mukabilinde bizde katılabilir miyiz

Torbalı yolunda Karacaağaç organik köyünde çiftlik var. Orada ben geniş geniş misafir edeyim TRye gelince ama mutfak sende :D

Ooo süpermiş. O zaman uygun zamana denk gelirse benim mayadan bazlama yaparım. İçine de Organik ne bulursak koyarız.:flower: :thumleft:

Anamur Muzu da benden...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

çilek veya avokado da olabilir...

dememiş miydi yunus benimle iyi anlaşın, bakın bana iyi davranın benimle iyi anlaşın yoksa pişman olursunuz diye... doğru söylemiş

ücreti mukabilinde bizde katılabilir miyiz

walla şuan için camping değil orası ama yapılamazmı yapılabilir. Hele biz kendi kendimize yapalım kampları sonradan ücretli hale getiririz :p :D Tarlanın yarısından çoğu kavun ekili şuan. Normal tüketim organik meyve sebze halihazırda var. havuzlu kaktüs süs bahçesi de var, yüzme havuzu da hazırlanıyor, güvenlik kameraları ve ışıklandırma da var, yakınlarda ev falan yok. Bakiiiim wallaaa olur. Orası camping yapılabilir ellaaam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar