en çok yediğiniz yemek

DKN

soru basit :) en sevdiğiniz falan değil.. son bir senelik geçmişe baktığınızda en çok yediğiniz yemek ::dpac::

Motosikleti
BWS 100
taze fasülye + pilav galiba.
Ama yancı olarak yoğurt başı çeker :)

Anasini satayim memlekette olsak neler neler yiyecegizde.. burda anca kuritsa gavedina kaşa makarona...

fırında tavuk,tavuktan tas kebabı,türkmen kebabı(tavuktan),tavuk döner,tavuk suyuna çorba,tavuk şiş şimdilik aklıma gelenler

anasını satayım bu kadarda tavuk yedirilmez millete yaaaa yumurtlayacaz vallahi bu fabrikalarında tablotlarında.......

Kremalı mantarli çin eristesi , kremalı tavuklu cin eristesi ve kremalı korili cin eristesi ipi ceker ::facepalm::

Ve tavuk kızartması

Son düzenleme:
öğrenci hayatı çiğ köfte tavuk döner tulumba tatlısı çiğ köfteden sonra kınık vazgeçilmez.

AVM ortamı. Hemen hergün pide et döner. Mc ve BK'dan yemeyi bırakalı çok oldu.

öğrenci hayatı çiğ köfte tavuk döner tulumba tatlısı çiğ köfteden sonra kınık vazgeçilmez.
Bir ara yurtta kaldigimda mecbur fastfood yerdim. Ama sonra aparta kaçtım hemen ve
Gayette her hafta itina ile pazara girerdim. Mevsim sebzelerini pisiririm :D Nice erkek öğrenci arkadasta var . Yemek yapmasını iyi bilir. Nice kız var " amaaan garin doyurmak değilmi bu cak iki yumurta yi ya" der :p

Şimdi ailemleyim. Tek fark bu sefer pazara bizimkilerle gidiyoz :))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
milföy hamuru ile yapılmış talaş böreği.

abur cubur niyetine, yapar ezerim.

Öğrenci olduğumuzdan dolayı başka ilde olduğumuz için tavuk döner, pilav, makarna, yumurta, çiğ köfte
Evde ise 3 çeşit sıcak yemek

Bir ara yurtta kaldigimda mecbur fastfood yerdim. Ama sonra aparta kaçtım hemen ve
Gayette her hafta itina ile pazara girerdim. Mevsim sebzelerini pisiririm :D Nice erkek öğrenci arkadasta var . Yemek yapmasını iyi bilir. Nice kız var " amaaan garin doyurmak değilmi bu cak iki yumurta yi ya" der :p

Şimdi ailemleyim. Tek fark bu sefer pazara bizimkilerle gidiyoz :))

şehriye çorbası pilav sarma vs bilirim fakat bulaşığı yine ben yıkamam lazım kolaya kaçmak bizimkisi :)

patlıcanın binbir çeşidi + patates + yoğurt olmadı cacık

Şu sıralar karsambaç yiyorum yaza özel yemek değil ama tatlı niyetine , bol bol şalgam

Ramazan dan önceki 6 aya bakacak olursam;
En çok yediğim sanırım fırın kebabı olmuştur.
1 ayda 2 kere hem motor kullanmak hem karın doyurmak için Antalya-Konya arasını aynı gün gidip geliyordum.

Bak şimdi yine canım çekti..
Haftaya yine bi uzamak lazım şöyle MT ile..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar