en çok satan 50 motosiklet

vayy sen yaşıyormuydun Hocam...:phayatının ilk makinesine aşık olan familyadansın belli...artık Kanuni servislerine gitmeye başladığında görecem seni ben...:queen::p

Evet! Duygusal Panda'm :rendeer: Hala hayattayım. Sen beni bilirsin! Motosikletime hissetiğim bağlılık mantık izdivacından çok aşk ihtiva etmekte :) Kanuni konusuna gelince, aslında ismi icraatıyla paradox oluşturan ( KANUN'i = YASAL ) bu oluşumla ilgili düşüncelerimi tahmin etmek güç olmasa gerek. Detaylı bilgi için bkz. Orhan Veli Kanık "Kitabe-i Sengi Mezar"

Henüz Süleyman Efendinin ardından Fatiha okuma ihtiyacı duymuyorum. Yasal süreç devam ediyor. Umarım marka hakettiği değeri korumaya devam eder.

Hyosung gt 250r ilk gördüğümde şasesi benimde çok ilgimi çekmişti. 1. sırada olmaı normal.

Evet! Duygusal Panda'm :rendeer: Hala hayattayım. Sen beni bilirsin! Motosikletime hissetiğim bağlılık mantık izdivacından çok aşk ihtiva etmekte :) Kanuni konusuna gelince, aslında ismi icraatıyla paradox oluşturan ( KANUN'i = YASAL ) bu oluşumla ilgili düşüncelerimi tahmin etmek güç olmasa gerek. Detaylı bilgi için bkz. Orhan Veli Kanık "Kitabe-i Sengi Mezar"

Henüz Süleyman Efendinin ardından Fatiha okuma ihtiyacı duymuyorum. Yasal süreç devam ediyor. Umarım marka hakettiği değeri korumaya devam eder.

bilirim...ama sen görünüşe aşık olsun...onuda bilirim...sen granaja aşık oldun...:piç güzelliğe önem vermedin...hemen tav oldun...aldın koynuna...:p

Herşeyin hayırlısı olsun kardeşim...selam sevgiler...

bana liste gerçekçi gelmedi(yalan demek istemiyuorum eksik yada firma kaynaklı abartı olabilir.)
listenin doğru olduğunu nasıl anlayabiliriz.derginin kaynağı neymiş bilen var mı?
çünki:
1.ybr 250 sahibi olan o kadar çok olsaydı burda tonla yazısını okumazmıydık?
2.250 cc ve üstü hiç mi çinli yok ben baktım kanuni de bile bir kaç model var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar