- Konu Yazar
Arkadaşlar az çok sitede takılıyoruz bişeyler paylaşıyoruz...benim kafama şu takıldı...
hayatımızdaki modların yeri ve önemi konulu bi konu açmak...
skullhunterı ayrı tutuyorum...çünkü o başımızın tacı gözbebeğimiz...gerçekten farklı şahsına münhasır birisi...o imparator...
şimdi krallardan bahsedelim...:bounce:
modlarımız bizim kahrımızı çeken...:cat:
kaprislerimize boyun büken...:cat:
kırılmayayım ve kırmayayım diye mesajlarını dikkatle yazan gönül insanları...:cat:
üç kuruşa sigortasız 24 saat çalışan yegane insanlar...:cat:
vatan borcu gibi siteye emek verip karşılığında beklentileri olmayan güzel varlıklar...:cat:
şimdi bizler hangi modu neden seviyoruz...konu başlığım budur...güzel paylaşımlar olmasını ümit ediyorum...1 veya 1 den fazla modu ve neden sevdiğinizi yazabilirsiniz...
Modlarımızı az çok tanıyorsunuz...
BBRR,
Eyong,
danger0,
shadow-vt,
EgeKnn,
Makine
Komtan...(unutmuşum komtanı çizer valla)
:cherry:
hayatımızdaki modların yeri ve önemi konulu bi konu açmak...
skullhunterı ayrı tutuyorum...çünkü o başımızın tacı gözbebeğimiz...gerçekten farklı şahsına münhasır birisi...o imparator...
şimdi krallardan bahsedelim...:bounce:
modlarımız bizim kahrımızı çeken...:cat:
kaprislerimize boyun büken...:cat:
kırılmayayım ve kırmayayım diye mesajlarını dikkatle yazan gönül insanları...:cat:
üç kuruşa sigortasız 24 saat çalışan yegane insanlar...:cat:
vatan borcu gibi siteye emek verip karşılığında beklentileri olmayan güzel varlıklar...:cat:
şimdi bizler hangi modu neden seviyoruz...konu başlığım budur...güzel paylaşımlar olmasını ümit ediyorum...1 veya 1 den fazla modu ve neden sevdiğinizi yazabilirsiniz...
Modlarımızı az çok tanıyorsunuz...
BBRR,
Eyong,
danger0,
shadow-vt,
EgeKnn,
Makine
Komtan...(unutmuşum komtanı çizer valla)
:cherry: