En çok hangi MODERATÖRÜ seviyoruz..Neden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar az çok sitede takılıyoruz bişeyler paylaşıyoruz...benim kafama şu takıldı...

hayatımızdaki modların yeri ve önemi konulu bi konu açmak...

skullhunterı ayrı tutuyorum...çünkü o başımızın tacı gözbebeğimiz...gerçekten farklı şahsına münhasır birisi...o imparator...

şimdi krallardan bahsedelim...:bounce:

modlarımız bizim kahrımızı çeken...:cat:

kaprislerimize boyun büken...:cat:

kırılmayayım ve kırmayayım diye mesajlarını dikkatle yazan gönül insanları...:cat:

üç kuruşa sigortasız 24 saat çalışan yegane insanlar...:cat:

vatan borcu gibi siteye emek verip karşılığında beklentileri olmayan güzel varlıklar...:cat:

şimdi bizler hangi modu neden seviyoruz...konu başlığım budur...güzel paylaşımlar olmasını ümit ediyorum...1 veya 1 den fazla modu ve neden sevdiğinizi yazabilirsiniz...

Modlarımızı az çok tanıyorsunuz...

BBRR,

Eyong,

danger0,

shadow-vt,

EgeKnn,

Makine

Komtan...(unutmuşum komtanı çizer valla)

:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen mete iice şeyini çıkardın haaa..:mrgreen: len sana da gaz vermeye gelmio..:silent: bırakırım bak gecenin 2 sinde yolda..:)

abi cok zor bir soru joker hakkımı kullanabilirmiyim :queen: valla şu ana kadar konuştuğum modlarımızdan
BBRR(barış) abi + egeknn(kenan) abi
bakın sakın yazdıklarımı editlemeyinn :p sonra bozuşuruz :p
BBRR abi herşeyle ilgilenir sağolsun ,,, ilk buluşmamızda kask takmadığım için beni uyaran kenan abidir.. bu nedenlerden dolayı

Metehan, sen bu başlığı daha önce de açmamışmıydın ?

Ha bu arada, hazır konu açılmışken, benim de aklıma takılan bir konu var :

Sevgili Shadow-vt nerelerde ? Kendisi çok uzun zamandır bırak moderatörlük yapmayı, herhangi bir yazı bile yazmıyor. Hatta onu çevrimiçi görmeyeli bile uzun zaman oldu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Komtanı unutmuşsun ::lac::

Sürer seni buralardan sonra

paşam sen beni istediğin yerde bırak...ben koklaya koklaya evimi bulurum...yetenek meselesi tabi...:queen:

ledocum valla hatırlamıyorum...Shadow abi unuttu bizi...Tekirdağda spor merkezi gymnasıum açtı bizi unuttu...yalan olduk valla...

akira komtan beni Şırnak MT ye sürmeden önce Hyosunguyla bir tur versin...:wiinkk:

İbrahim Reis demek yaşıyosun...sevgiler dostum...

mete_han' Alıntı:
paşam sen beni istediğin yerde bırak...ben koklaya koklaya evimi bulurum...yetenek meselesi tabi...:queen:

ledocum valla hatırlamıyorum...Shadow abi unuttu bizi...Tekirdağda spor merkezi gymnasıum açtı bizi unuttu...yalan olduk valla...

akira komtan beni Şırnak MT ye sürmeden önce Hyosunguyla bir tur versin...:wiinkk:

İbrahim Reis demek yaşıyosun...sevgiler dostum...

Burdaaaaaaaa:p

ben egeknn yi seviyorum barış abiylede muhabbetimiz var ,birşeyler paylaşılacak bir kişi

egeknn yi sevme nedenime gelince beni geçememesi (6):p :queen: :bounce:

Barış Abinin dobra yönüne bayılıyorum...çok dürüst bir karakter...Fenerbahçeli olması ayrı bir güzellik...

ama akalteke her güzelin bir kusuru var diyosun yani...:p

Çok fazla foruma takılıyorum hatta kendi forumum var yazılım sektöründe olduğum için internet vazgeçilmezim sayılır forumlarda yaşam kaynağım ama burada mod yok admin yok çünkü gerçekten herkes işini güzel düzgün yapıyor doğru yapıyor rütbe sahibi oldum delisi adamlar yok burda buda çok ama çok güzel hepinizi seviyorum hep böyle kalın

emreben' Alıntı:
Çok fazla foruma takılıyorum hatta kendi forumum var yazılım sektöründe olduğum için internet vazgeçilmezim sayılır forumlarda yaşam kaynağım ama burada mod yok admin yok çünkü gerçekten herkes işini güzel düzgün yapıyor doğru yapıyor rütbe sahibi oldum delisi adamlar yok burda buda çok ama çok güzel hepinizi seviyorum hep böyle kalın

+11 diyeceğim müsadenle...:cat:

Ben en cok Danger0, yani mert'i seviyorum. Benim motosiklet.net ailesinden tanıştığım ilk insan, ilk göz ağrım. Çok da samimi ve tatlı bir insan.. Aşığım nerdeyse kendisine :p

cenkmenderes' Alıntı:
Ben en cok Danger0, yani mert'i seviyorum.Aşığım nerdeyse kendisine :p

cenkcim özel hayat ve zevk meselesi tabi bizi ilgilendirmez...tercihler ve seçimler konusunda pek özgür bir memleket değiliz biliyon...:queen:

abi iğrenç biriyim dimi...:wiinkk:

ehehe.. Çok espritüel bir insansın yahu mete.. Neyse benim şimdi çıkmam gerekiyor. Arkamdan dedikodu yapmayın.. :)

ben tanıdığım tüm moderatörleri seviyorum valla ne yalan söyllim hepsi çok ii insanlar

ben moderatörler ile aramızda özel bir ilişki olmaması konusunda özel ilgi gösteriyorum. :cherry:
özel ilişkiler kurulmasına karşıyım :p

yoksa ayırt etmem hepsini tek tek ... :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar