En çirkinimiz bile makyaj yapsa kadınlara fark atar :-)

+1
Shadow-vt kardeşim sana tamamen katılıyorum. Yalnız laf aramızda karadulları unutmamak lazım. onlarda hem dişi daha büyük hem de çiftleştikten sonra erkeği yiyorlar.

Motosikleti
Su Motoru
Abi adamlar taş gibi olmuş :cherry: ...

yok be abi sonradan olma kadınlar orjinalinin yerini asla tutmuyor istanbulda travestileri görünce midem bulanıyor ne kadar acayip yaratıklar diyorum içimden güzelleride var ama çirkin bir bayanı en güzelleri tercih ederim

valla ister bilgisayar mucizesi olsun ister gerçek ben halimden memnunum bu işler bize ters sonra arkadaşlar demesin bize len kesme kasa diye :queen:

shadow yaw? var mı böyle özel bi merak,burdan resim verip te nabız yoklama şimdi :bounce: açık açık söyle ben trans seviyorum diye :joker: shadow süren bi arkadaşımıza hiç yakıştıramadım gerçi ama :farao: zevk tabii

ozgurozeren' Alıntı:
shadow yaw? var mı böyle özel bi merak,burdan resim verip te nabız yoklama şimdi :bounce: açık açık söyle ben trans seviyorum diye :joker: shadow süren bi arkadaşımıza hiç yakıştıramadım gerçi ama :farao: zevk tabii
ne yani sen şimdi içinde erkeklerle ilgili bir haberi burada versen millette sana ------- gibi bir arzunmu var dıyecek ?? uslubuna dikkat et kardeşim..!!! espri ile laubaliliği karıştırma..forumdada seviyeyi düşürmeyelim..sözlerinde ayrıca seni bağlar..""Lütfen..!!""

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shadow-vt sen tınlama abi. :wiinkk: hadi açılalım arkadaşlar ben trans seviom ay yapma kız :queen: :queen: ne abi şimdi bu :farao: yok ya benim içimden gaylik geçio falan :queen: cık cık cık hiç yakışmamış ozgurozeren kardeş :jocolor:

Delikanlıyı bozar'a bende katılıyorum
da
tanışsak fena olmazdı hani :cherry: :cherry:

:sunny: :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar