En büyük tutkunuz motosikletmi???

en buyuk tutkum degiseceginide sanmıyorum
1 yıldır sadece birmotorsiklet almak için yemeyip içmeyip para biriktiriyorum

Benim için motosiklet tutkudanda öte hastalık gibi...:)

Kullanmadığım günler bile yanına gider durumuna bakarım etrafında dolaşan kedileri kovalarım.:p

Bir yere gittiğimde aklım motosikleti parkettiğim yerde olur gözümün önünde olmayınca huzursuz olurum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Galiba,evet en büyük tutkum motosiklet ...

Hastalık : Motosiklet ,yaşam tarzı ......Tutkum : Gezmek......Amacım : Motosikletimle en azından TÜRKİYE turu yapmak....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
En büyük tutkum,Yağmur ve gökgürültüsü karşısında pencereden dışarı doğru kahve ve sigaramı içerken dinlediğim sagopa kajmer şarkılarıdır.1 senedir scooter kullanıcısıyım ve yaşadığım onca saçma trafik olayları ve atlattığım kazalar soğuttu beni.

2) Hayatımdaki en büyük ve vazgeçemediğim tutkum motosiklettir.

Aman hanım duymasın akşam eve almaya bilir :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------

tam 24 ay dır sabır ve özveri ile biriktirdiğim para ile aldığım 600f im. hergün hayalini kurarak günümü geçirdiğim ve sonunda aldığım 600f mi çok seviyorum.

Benim sigaram yok alkolum yok gece hayatımda yok evliyim ama.. Motorun yeri apayrı o benim psikoloğum, bazen en yakın arkadaşım canım sıkıldığında moralim bozukken veya sevinçliyken beni en iyi anlayan o...Kaza bela olmadıktan sonra en sağlıklı tiryakilik alışkanlık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
motosikletsiz yaşayabilirim ama deniz olmadan asla :)
deniz , yani bildiğiniz tuzlu su :) yanlış anlaşılmasın ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

Slm Ayağını kaldır, tam ustune bastın. Uzun lafın kısası yasama hevesım benım ıcın vazgecılmez bır tutku, kelımelere dokmeye kalksam, omrum yetmez:cat::cat:

vazgecemem motordan fakat en buyuk tutkum değil motordan onemli şeylerde var benım için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar