En büyük tutkunuz motosikletmi???

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tutku ama tabiiki tek tutku değil....Tutkular bitmez....

Moderatör (forrap)
Tartışma içerikli ve ikili sohbete dönen konuşmaları sildim,tekrarı olmamasına dikkat edin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi benim hayatta en büyük tutkum 1100 lük motor'a binmek

benim en büyük 3. tutkum motosiklet, 1.tutkum arabalar, gerçi ben benden hızlı giden her şeye tutkunum ayrı konu ama motosiklet 3.sırada yani

benim en büyük 3. tutkum motosiklet, 1.tutkum arabalar, gerçi ben benden hızlı giden her şeye tutkunum ayrı konu ama motosiklet 3.sırada yani

Bazı arkadaşlar şunun farkına varsınki.Bu sitede en büyük tutkusu sadece motosiklet olanlar takılmıyor.Bu kelimeler bunun ispatıdır...

UYAN EY TOPİK :queen:
TEK VE EN BÜYÜĞÜ DEĞİL BELKİ AMA
BENİM İÇİN BİR TUTKUDUR MOTOR,
son kazamdan beri binemiyorum ama olsun,
yakında kavuşacağım ::146::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki burgman..Hatun..Kullandığım cep telefonum hiçbirşeye değişmem hattım işyerim dizüstüm akşam içtiğim bira.

tutkukusu olduğunuz bir şeyın devamını yaşarken farkında olmadan yenı bır şyin tutkusuna kapılırsınız öyle yeni bir seyim olmadığı için şu an tek tutkum motorum

2 teker benim için vazgeçilmez bir alet en büyük tutkum o yerini başka birşey dolduramaz ne bilgisayarmış ne müzikmiş ne rep zar zurtmuş be 4 tekermiş ne ferrariymiş ne porchemuş nede dünya güzeliymiş ee son sölediğimi saymayın:) özgürlüğüm...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------

şu an için tek tutkum MOTOR :wiinkk:

kalbimi kırıyosun:queen:

2 teker benim için vazgeçilmez bir alet en büyük tutkum o yerini başka birşey dolduramaz ne bilgisayarmış ne müzikmiş ne rep zar zurtmuş be 4 tekermiş ne ferrariymiş ne porchemuş nede dünya güzeliymiş ee son sölediğimi saymayın:) özgürlüğüm...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------

kalbimi kırıyosun:queen:

tabi şeytan bey, bu tutkumdan vazgeçirmezse, resmen motordan soğuttu yaa:pr::pr:

hahaha eli ayagı düzgün bi motordan bahsedersen nie sogutim aa :) vespa fln alsana pembe offf bayılıyom o tiplere eskortluk yaparım bedava :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar