En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

Özellikle 50cc istememin sebebi vergi ve sigorta olmaması, 2 motor olunca ikinciye sigorta ücreti fazla çıkıyor.
Vergisi 300 lira , 50 cc yede sigorta mecburiyeti gündemde yalnız , bir sigortacı kesinleşti 1 Ekim de dedi , bir başkası eli kulağında resmi gazetede yayınlanacak dedi , bizde de 50 lik olduğu için trafik polisinede soralım dedik , henüz çevirmelerde bakmamız için talimat gelmedi ama duyduk dedi..

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Özellikle 50cc istememin sebebi vergi ve sigorta olmaması, 2 motor olunca ikinciye sigorta ücreti fazla çıkıyor.
hocam merak ettiğimden soruyorum sigortasız motosiklet ile kaza yaptığınızda ve suçlu siz olduğunuzda nasıl bir süreç işliyor ? bilginiz var mı ? yani ucuz iş yapalım derken Allah korusun daha büyük bir sorunun ortaya çıkma ihtimali yok mu ?

Vergisi 300 lira , 50 cc yede sigorta mecburiyeti gündemde yalnız , bir sigortacı kesinleşti 1 Ekim de dedi , bir başkası eli kulağında resmi gazetede yayınlanacak dedi , bizde de 50 lik olduğu için trafik polisinede soralım dedik , henüz çevirmelerde bakmamız için talimat gelmedi ama duyduk dedi..
hocam o durumun yakın zamanda olacağını pek düşünmüyorum. olursa da ona göre aksiyon alırız.

hocam merak ettiğimden soruyorum sigortasız motosiklet ile kaza yaptığınızda ve suçlu siz olduğunuzda nasıl bir süreç işliyor ? bilginiz var mı ? yani ucuz iş yapalım derken Allah korusun daha büyük bir sorunun ortaya çıkma ihtimali yok mu ?
süreçle ilgili bilgim var, kendimi o duruma sokmamak için çabalıyorum.

Ben de benzer arayıştayım, arora cappucino cidden güzel kasa 125lik gibi büyük, ekstra gözleri cepleri bagajı yeterli. Kuba brilliant 26e baktım fena değil satıcı kit ile garantili ? 125cc çeviriyoruz dedi güvenemedim daha mı çok arıza çıkarır acaba diye. Kuba bluebird pro da fena değil biraz küçük ama enjeksiyonlu imiş. Elektrikli bisiklet alcam en son karar verememekten

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sallama çay daha iyi.
kem5kli.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Denildi ama hala hayata geçmedi. :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200

50cc motosikletle yollarda ciyak ciyak gitmek(gidememek) pek cazip değil. Aşağıdaki bisiklet elektirik kiti çok daha cazip. Biraz pahalı ama 50 km/h üzerindeki hızı, 160 nm torku ve uzun menzili için kesinlikle değer. İhtiyaç olmayınca pedal basıp spor yapmak, elektiriği açtığında en dik yokuşlara tırmanabilmek harika bir şey. Aşağıdaki kiti kullanmış değilim. Bu tür kitler araştırılıp en uygun olanı tercih edilebilir. Bu bilgiyi bisikletle şehirler arası yol yapan bir arkadaşımdan almıştım.

https://alba-ebikes.com/products/alba-1000mid

Motosikleti
apec apx7
motorcu dostlar, arkadaşlar, dayılar! nedir sizin bu cc ile takıntınız? binek otomobil süren herkes ferrrai mi alıyor? herkes v8 motorlu araç mı sürüyor? 0.9 motorlu cliolar satıldı bu ülkede, yaşı tutanlar bilir 126 bis satıldı bu ülkede. belli ki 50 cc hem fiyat olarak hem hız olarak bazılarının ihtiyacını karşılıyor hemen dalga geçmek nedir?

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Arora kasırga
motorcu dostlar, arkadaşlar, dayılar! nedir sizin bu cc ile takıntınız? binek otomobil süren herkes ferrrai mi alıyor? herkes v8 motorlu araç mı sürüyor? 0.9 motorlu cliolar satıldı bu ülkede, yaşı tutanlar bilir 126 bis satıldı bu ülkede. belli ki 50 cc hem fiyat olarak hem hız olarak bazılarının ihtiyacını karşılıyor hemen dalga geçmek nedir?
Aynen con vaynen birederim
Benim küheylan da 50'lik,son hız 78.
Şehiriçi çok bile.Radara yakalanma riskim de yok.Canini alana kadar basıyorum. Yehhuu 🤠👢

50cc motosikletle yollarda ciyak ciyak gitmek(gidememek) pek cazip değil. Aşağıdaki bisiklet elektirik kiti çok daha cazip. Biraz pahalı ama 50 km/h üzerindeki hızı, 160 nm torku ve uzun menzili için kesinlikle değer. İhtiyaç olmayınca pedal basıp spor yapmak, elektiriği açtığında en dik yokuşlara tırmanabilmek harika bir şey. Aşağıdaki kiti kullanmış değilim. Bu tür kitler araştırılıp en uygun olanı tercih edilebilir. Bu bilgiyi bisikletle şehirler arası yol yapan bir arkadaşımdan almıştım.

https://alba-ebikes.com/products/alba-1000mid
elektriklinin en büyük handikapı şarj süresi. 50cc ise benzinlikte 3 dk da doluyor. şehir içinde 40-50 km/s hızlar zaten yeterli oluyor, sokak aralarında daha yüksek sürate çıkamıyorsunuz 1000cc bile kullansanız.
15-20 derece eğimde bile 30-35 km/s hızla çıkabiliyorum, bana yetiyor,
spor yapmak için zaten bisikletim var.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
En az sorun çıkaran Çinli. kimsenin işine karıştığını görmedik. Oysa Trampet öyle mi? :rolleyes:
thumbs_b_c_c406cbd37bcc9be8ade7e92c636d9007.jpg

Motosikleti
Arora kasırga
Şehir içi 50lik (125 yükseltme) motorumla radara girdim, 88kmh. 3. Kademe, en tepeden ceza yedim. Deme öyle:)
Bendeki 80'lik
78 üzerine çıkmıyor 🤣
Motoru büyütmek istiyordum aslinda ama hız sınırlarına uyamam,elim gaz kolunda rahat durmaz diye vazgeçtim
İyi böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar