En anlamlı videolardan biri!

Hayatında pist görmeyecek olmasına rağmen racing motosiklet alanlara gelsin!..

[YT]ObeFgvc8ysQ[/YT]

bence de ilk başta racingle başlamak çok tehlikeli çünkü gaza ufak bir dokunmanız bile motoru şahlandırıyor 600-1000 ler için diyorum

Yahu o ağacın bankların kulubelerin orada ne işi var hemde virajlarda:pr::pr::pr:

Off off off motorla düştükten sonrası çok kötü ağaçtı banktı çarptıkları yer çok kötü :pr:

Ana fikir: pistte banklar otobüsler yok ama sokaklarda kaza yaptığınızda aynen boyle olur :pr:

Son düzenleme:
Şimdi öyle deniliyor ama madem öyle o zaman trafiğe çıkış izni olmasın bu araçların?
Hatta spor araçlarında trafiğe çıkış izni olmasın.
Bütün araçlarda 120kmh da devir kesiciye girsin.
1400cc üzeri araç üretilmesin ne gerek var ?
Bunların hiçbiri olmayacağı gerçek.Yani sonuçta seçim meselesi bu replikalara binenlerde bu makinelerin gücü için biniyor.Sonucunu bir şekilde herkes göze alıyor.ama sürekli limit gitme merakı olan arkadaşlar başkalarının canınıda tehlikeye sokmaması için pistlere teşvik edilmeli ama pistlere giriş ücretide dudak uçuklatacak rakamlarda olmamalı.

Son düzenleme:
Hayatında pist görmeyecek olmasına rağmen racing motosiklet alanlara gelsin!..
Güzel bir video. Paylaşım için teşekkürler. Bu tip sürüşleri pistte yapmak gerek tabi ki ama piste çıkmayacaklar racing almamalı gibi olmuş yazınız. Yada ben öyle anladım. O zaman 300 ibresi olan arabalarda üretilmesin, motorlarda.

Şöyle bir yazı daha iyi giderdi sanırım.

Bu tip sürüşleri pistlerde yapınız. Pist dışında canınızı, malınızı ve başkalarının canını tehlikeye atmayınız.

Mersin İl Temsilcisi
videonun ne anlattığı hakkında ben mi yanlış anladım yoksa gelen yorumlar mı farklı anlatıyor?

Güzel bir video. Paylaşım için teşekkürler. Bu tip sürüşleri pistte yapmak gerek tabi ki ama piste çıkmayacaklar racing almamalı gibi olmuş yazınız. Yada ben öyle anladım. O zaman 300 ibresi olan arabalarda üretilmesin, motorlarda.

Şöyle bir yazı daha iyi giderdi sanırım.

Bu tip sürüşleri pistlerde yapınız. Pist dışında canınızı, malınızı ve başkalarının canını tehlikeye atmayınız.

piste çıkmacaklar racing almasın diyemiyoruz maalesef ama caddede racing kullanmanın mantığını da anlayamadığımı itiraf etmeliyim (bu da benim eksikliğim).

önerdiğiniz açıklamaya gelince tehlikenin oluşması açısında bu tip sürüşlerin yapılmasından ziyade, sırf egzoz sesi için o makinalarla caddeye çıkmak bile başlı başına bir risk. Tabi bu benim şahsi görüşüm.

Ferrari de yarış aracı ama insanlar sokakta kullanmak için can atıyor değil mi?
Video'nun konusu çok güzel.
Sokaklar yarış pisti değildir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Video sokaklarin yaris pisti olmadigini ironik bir dille anlatmak için yapilmis.
Fakat videoyu yapan adamlar, Türkiye'de pistte kafani tasa çarpip, yada pistin kenarina park etmis minibüse çarpip ölebilecegini tahmin edemediklerinden, ülkemiz sartlarinda videonun bir anlami kalmiyor.:pr:
Garibim senarist, pist kenarina yapay agaçlar,otobusler falan koyup ironi yapmaya çalismis ama bunlar bizde gerçekten var ne bilsin.:)
Bir otobüs duragimiz yok ama yakinda hat açilir o da olur.:pr:

Yani ülkemiz insani için 100 sene sonra seyredilip, (o da belki) anlam kazanacak bir videodur.

Düşünsene piste gitmişsin, birkaç tur atacaksın, minibüs dikkatini çekiyor, kaldırmalarını istiyorsun... Ne zararı var diye mevzuya girilir, ısrarcı olursan bir temiz dövmeden bırakmazlar adamı:pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş ya o misal.
Ben hiç pistte kullanmadım,kullanmayacağımda o zaman alamazmıyım racing motor ?

Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş ya o misal.
Ben hiç pistte kullanmadım,kullanmayacağımda o zaman alamazmıyım racing motor ?

ne demek o? vitesli motor kullanmayı mı bilmiyoruz, 12 Lira atıp en civcivlisini almayı mı?? dedik ya tercih meselesi!..

Birde bu var. 4 silindir race alıp bağırta bağırta gezenler kendilerini imkansız ve kimsenin ulaşmayı başaramayacağı birşey yapmış gibi hissetmiyorlarmı. Etrafımda görüyorum kafada kask yok etrafı süzerek böğür böğür gezmeler. Nedir yani amaç ne. Başarı bunun neresinde. Ulaşılmaz olan nerede.
Ne acayip milletiz arkadaş. Birde kedi ciğer meselesi yapmışsın daha virajdan çıkamıyorsun 50 km hızda. Bence sen elindeki ciğere dikkat et. Canını yakmasın.

Bu arada geçmiş olsun virajda bozuk asfalta denk gelmişsiniz, unutmamak lazım motosiklet kullandığımız yollardan kamyon da geçiyor, iş makinası da. yağ olur, mazot olur, sulama olur... sonuçta pistte değiliz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar