En aceminiz geldi...selamlar

selam arkadaslar dedigim gibi en aceminiz benim herhalde..henuz motorum yok..hayatım boyuncada 1-2 kere toplasan 15-20 dakka motor kullanmıslıgım var..1-2 aya kadar motor almak istiyorum..sizlerin motor hakkındaki bilgilernizden faydalanmak için üye oldum..adim ömer akbulut..izmirdenim..ege üni. de okuyorum..tekrar selam herkese...

Hoşgeldin aramıza Ömer;

Tek acemi sen diilsin senin gibi birçok üyemiz var hatta bunların içine bende dahilim:) Bende çok eski olmadığım için çok detaylı bilgi veremeyeceğim sana. Ama eminim üstadlarımız yardım edecektir sana.

Sevgiler Selamlar
Mili

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
toplamda 15-20 dakka motor kullanıpta en acemi nasıl oluyosun.ben üye olduktan kaç ay sonra motor kullandım hatırlamıyorum.hala pek çok üye motora el sürmüş değil.sen kıdemli sayılırsın hatta:)
hoşgeldin:rendeer:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

tesekkurler arkadaslar..asırı ısındım foruma 2 saatir online oraya buraya mesajlar yazıyorum cok iyi ortam:) bu arada kıdemli olmak guzel duyguymus:) kıdemımı arttıracagimin haberinide veriyim:D bir arkadasin scooterini odunç aldım 2 hafta bende kalacak:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım...

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...:cat:MT İzmir toplantı ve gezilerine katılırsan sana her türlü yardımcı olacak insanlarla yüzyüze tanışma fırsatın olur:cat:

hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun Allah kazadan beladan cevirmeden esirgesin kal sağlıcakla

Süper Moderatör (BBRR)
BBRR senin birkac yazını okudum düşünce tarzın biraz degisik ama hoş:) bol muhabbet guzel sohbet iyi arkadaslıklar olur umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar