ilkayım sağolasın kardeşim benim :rendeer: ben bu pastaları önce pert eder sonrada bi güzel yerimbiricik kardeşimiz motosiklet belamız herşeyimiz
kardeşim nice senelere :rendeer::queen:
allah uzun bir ömür sağlık huzur ve bu yeni yaşında istediğin herşeyi sana versin :cat:
![]()
![]()
![]()
sağolasın korkut abi :rendeer:Nice senelere derken doğum günümü İlkay belirtseydin keşke ..
Doğum günün kutlu olsun Emüüüün.:rendeer:
kardeşim sağolasın selocanım amin cümlemize :rendeer::salut: Abim nice senelere. Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu bir şekilde uzun bir ömür nasip etsin...
sağolasın abicim :rendeer:doğum günün kutlu olsun..
bilmukabil cem abim :rendeer:sağlıklı huzurlu mutlu nice senelere kardeşim...
olcanım kardeşim sağolasın hepimize :rendeer:İyi ki doğdun Emin, mutlu yıllar, mutlu yollar...:rendeer:
çok teşekkür ederim :rendeer:nice mutlu yıllara
çok sağoalun :rendeer:doğum gününüz kutlu olsun
sağolasın cerrahim abicim benim :rendeer:Dogum gunun kutlu olsun koccum benim
[yt]8FrCdoBzxzc[/yt]
sağolasın ismail abim :rendeer:nice senelere kardeşim.
vay taylo kardeşim geleceğin Valentino Rossi si sağolasın kardeşim :rendeer:Abiciiiimmmmmm nice mutlu senelere yıllarda senin yollarda .. :bounce: seviyorum seni .. İyiki Doğdun ..:rendeer:
sağolasın salih abicim :rendeer:Dogum gunun kutlu olsun...
teşekkür ederim aygülcüüm :rendeer:mutlu yıllar Emin ::wish::
teşekkür ederim banucum :rendeer:Doğum günün kutlu olsun :rendeer:
sağoalsın gürkan abim :rendeer: özledim valla seni 7 ay oldu görüşmeyeliadam askerden geldidaga göremedik iyimi
iyiki doğdun kardeşim
bi görüşelim eminim :rendeer:
sağol küçük annem, cerrahinin poğaçacığı, apiticim hepimize :rendeer:Emün deli emün
nice mutlu yaşlar dilerim...
teşekkür ederim tuğbacım :rendeer:Doğum günün kutlu olsun :rendeer:
çok sağolasın :rendeer:nice mutlu yıllara
ben yılın belirli zamanlarından doğarım hatta yerliler bile bunu ayinlerle kutlarulan emünnn yinemi doğdun sen yaaaaaa ama aaaaaaaaaaaa yeterrr iyi doğdun kardeşimmm
sağolasın kardeşim :rendeer: helal benzin emmiş bi kısmet buılursam onuda yaparımAskere gider hayırlı teskereler, gelir hoşgeldin, doğar nice senelere. Bu sene evlenip çocuğu da yap bariNice senelere
![]()
muhammet abim sağolasın :rendeer: cümlemizi abicimNice nice senelere allah seni iki tekerden aşağı düşürmesin Eminim![]()
sağolasın cem abim bilmukabil :rendeer:canım kardeşim nice senelere sağlıkla sevdiklerinle iyiki doğmuşsun :rendeer::rendeer:
sağolasın kardeşim :rendeer: cem in doğum günü mü? herzaman, deliye hergün bayram gibi bişey yaniemin mutlu yıllar saaa.cemin doğum günü ne zaman![]()
sevgili dostum emin ...
tanıdıgım düzgün,efendi,sakin,komik,esprili,haylaz,çapkın,bedevi,extra bedevi bir insansın.. fakat niyedirki bedevilginden etkilenmeyen tek insan benimdir heraldeseninle acı tatlı bir sürü yollar geçtik zaman geçirdik .. kah güldük kah eglendik ..bazen üzüldük bazen sevindik .. seni çok seviyorum kardeşim .. hiç bir şekilde kendinde bir degişiklik yapma .. bu kadar sene bu halde nasıl kaldıysan ileriki senelerde aynı performansı bekliyorum tabi bunun bir iyi yanı birde kötü yanı diye sıralarsak ikiye ayırabiliriz
1. iyi yanları : emin gene sitemizin saygıdegen bir üyesi olarak mümin bir şekilde nizami vecizelerini yerine getiren bir biey bir fani olarak hayatına kaldıgı yerden devam eder.. onu heran heryerden çıkar bir şekilde bulabilirz buluşmaların vazgeçilmez insanıdır yaptıgı kötü esprilerle hayran kitlelerine her geçengün bir yenisini eklemiştir ,, korkumuz şudurki .. birgün gelecek ve eminin anlattıgı fıkraları duyan bir kişi bile kalmayacak .. işta o zman kıyamet alameti diye bişey vardır lafına canı gönülden inanıcam![]()
2. kötü yanları: es kaza emin bu yaz bi hatun yada manita dalgasına kendini kaptırırda ( hani olmazya bi ihtimal ) hayatın bazoı gerçeklerini görüp benim "ELİMDEN" her iş gelir mantıgını bir kenara bırakıp " yaw dünyada yapılacak ne kadar çok güzel şey varmış " mantıgına geri dönerse işte o zman korkulan olur . şu fani dünyada hepimiz geldik hepimiz göçecegiz fakat bu neden bu kadar kısa sürsün dimi arkadaşlarbedeviligin üstüne o malüm sıfat eklenince eminin ne kadar tehlikeli olabilecegi tartışılmaz.. dünya için küçük fakat emin için büyük bir adım olan ikinci vecize kendisinin fena halde olgunlaşmasına neden olur ki bu vah tır vah vah tır
![]()
![]()
bu tarz işlerden kendisinin uzak durmasını temenni eder kalan ömrünün huzurla sürmesini dilerim
sevgili kardeşim dogum gününü en içten dileklerimle kutlarım .. eminsiz bir mt düşünemem ,,, seni gerçekten tüm kalbim le sevirim bilirsin .. en kısa zamanda görüşmek üzere canım benim
not : yukarda yazılanlar dogrudur ...![]()
nice mutlu yıllara emin saglık esenlık,mutluluk,dilerim.
çok teşekkür ederim patroncuum çok sağolasınNice mutlu senelere hepbirlikte Emincim. :rendeer:
Doğum günün kutlu olsun.
sağolasın kıllım tarkanım deniz abim :rendeer:nice yıllara emin doğum günün kutlu olsun
sağolasın hasanım hep birlikte kardeşim :rendeer:nice senelere EMÜN abi...
amin amin Alah bu güzel dualarınınz kat kat fazlasını size nasip etsin çok sağolunYeni yaşınız size mutluluk, sağlık, bol kazanç ve kazasız belasız günler getir inşallah...
çok çok sağol yeşim ablacımMutlu yıllar mutlu yarınlar Emin :mrgreen: ::wish:: Hoşgeldine de gelemedik hala da görüşemedikUzaktan uzaktan kutlaşalım bakalım :mrgreen: :rendeer:
assolistim diyosun yaniben sona kaldım mutlu yıllar kardeş.