Emrah Özbütün (Pararescue)

allah rahme eylesin mekanı cennet olsun bir motorcu kardesimiz daha gitti aramızdan allah yakınlarına sabır versin

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.cok üzüldüm ya allah ailesine sabır versin

Demin yazdıklarını onun olduğunu bilmeden okuyarak gülüyordum... Nicki gördüğümde boğazıma bir yumru oturdu nedense... Allah Rahmet eylesin hemşerime

Allah rahmet eylesin.Allah mekanını cennet eylesin.Fotoğraflarını görüp de öldüğünü bilmek gerçekten zor bir durum.

allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.motor kullanmaya yeni başlayacak biri olarak bu acıyı içten paylaşıyorum...:(:(

Çok genç yaşta kaybetmişiz... Allah Rahmet etsin, mekanı Cennet olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşündüklerimi yazsam bir türlü yazmasam bir türlü.. onca zaman sustum bundan sonra konuşmaya da gerek yok değil mi murat doktorum? allah rahmet eylesin diyebilirim aynı sofrada oturmuş biri olarak. allah ailenden sabrı senden rahmetini esirgemesin emrah.. senden hepimiz adına özür diliyorum. uyarmak lazımdı, uyaranların koluna yapışması lazımdı, koluna yapışanların gözünü açmaları lazımdı.. dedim ya hepimiz adına özür diliyorum. sevgiyle kal..

gencay arkadaşım sonuna kadar haklısın.bak ben hala avatarımdan onun resmini silmedim.vazifemizi tam yapamadık diye senle aynı fikri paylaşıyorum.
ve hala onu unutamayan birilerinin varlığını ben şahsen biliyorum....
hayat emrah için bir noktada durdu ve şu an biz yaşayanlar için akmasını sürdürüyor...
ben hala motosiklete yeni başlayan birilerini gördüğümde uyarmaya devam ediyorum...
her ne kadar gerçekler acı da olsa birinin acısı birinin kulağına küpe oluyor....

Dostumuzu her geçen gün dahada özlüyoruz.Hiç aklımızdan çıkmayacaksın....

Allah rahmet eylesin Emrah'a.

Bu bölüme mesaj yazarken boğazımız düğümlenir ne yazalımda
içimizdekileri arkadaşlarımıza haykıralım diye kendimizi kasarız..

Ama ben şimdi şöyle diyorum...

Emrah!:rendeer:
sen bence sadece uzun bir geziye çıktın..
Başlık açmanı sabırsızlıkla ve yılmadan bekleyeceğim.:wiinkk:.

:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar