yeni yapılandırılan ve yeni düzenlenen kavşaklarda , ortadaki adanın gereksiz yere büyük tutularak yolun virajlanmasına vesile olan adadan dolayı bu geçtiğimiz kış ayı içerisinde ciddi anlamda 4-5 tır kazası yaşanmış ve biri gözümün önünde olmak kaydı ile hiç yoksa en az 5 kişi pisi pisine hayatını kaybetmiştir ,
tamam eceli gelmiş vadesi dolmuş diye kendimizi avutsakta ( tedbiri alıp taktiri allah,a bırakmak sözü aklıma gelmektedir , bu kavşaklar madem bu kadar düzgün ve olması gerektiği gibi neden özellikle tırlar savrulmakta ve insanların hayatına mal olmaktadır ?
çok süratli gittiklerini düşünsekte yolda gizliden ve sürücülerin tahmin edemedikleri tuzaklar bulunmaktadır ,
karamürser merkez ışıklarıda bunlardan birtanesiydi , bir tanesiydi diyorum çünkü yol etkrardan elden geçiyor ve ortadaki gereksiz ada kaldırıldı eski sistem yapılıyor ve yoldaki gizli tuzaklar olmayacak ,
bu bu şekilde yalova elmalık yoluna kadar olan kısımdaki bütün kavşaklar aynı sistemde yapılmış olup hepside aynı tehlikeyi beraberinde barındırmaktadır .
bu konu aklıma geldikçe sinirlerim depreşmekte , biride çıksın şuraya desinki .... evet kardeşim o yolun planını projesini ben çizdim desin ! bende ilkokul mezunu bir vatandaş olarak onun suratının orta yerine tüküreyim .... kaldırım mühendisi denen insanlar bu anlatmaya çalıştığım insanlar sanırım , hayatta bir kaldırım yapar onunda içine sıçar bırakır .
sarı dev doğru söyler peşini bırakmayacaksın mahkemeyse mahkeme gerekirse imza toplayacaksın o çocuk pisi pisine gitti ! emrahı yol öldürdü aynen karamürsel merkez ışıklardaki 5-6 kişi gibi ! ecel geldi başa diş ağrısı bahane .... amma velakin ortada birde sıkıntı var ismi kavşakmıdır ? yavşakmıdır bilmiyorum .