Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah rahmet eylesin motorun daha farı hazır olmamıştı bir lamba takılıydı önünde (( çok üzüldüm dünden beri kendime gelemiyorum mekanı cennet olsun arkadaşım.
Kamp yaptıkları alan bana çok uzak olmadığı için o gece birkaç saatliğine yanlarına gidecektim ama fırsat bulamadım.
En son İftarda görmüştüm kendisini , dünya hayatı bu kadarmış.
Allah (cc) ahir hayatında rahmetini esirgemesin.
dünden beri elim varmıyor yazmaya. allah rahmet eylesin. çok üzücü. ailesine sabırlar diliyorum.
nasıl dayanılır böyle bir acıya? allah kimseye yaşatmasın böyle acıları.
emrahın en özellikli yanı yüzünden gülümsemesi eksik olmayaşıydı ALLAH yattığı yerdede yüzünü güldürür inşallah..haberini aldığımdan beri hep aklıma geliyor çok uzun süredirale: böyle etkisinde kalmamıştım nur içinde yat kardeşim...
Allah Rahmet Eylesin Toprağın Bol Olsun Kardeşim. Kalanlara Allah Sabır Versin. Keşke Gece Çıkmasaydın Sabahı Bekleseydin Yazık Oldu Gece 3 civarı da yatarken duydum bir motor sesi ama işte kader kısmet. . . Hala İnanmakta zorlanıyorum.
nickinden tanımıyorum ama resmi görünce şok oldum..
karamürsel iftar yemeginde sahilde çay içimiştik tam karşımda oturuyodu..
mekanı cennet olsun allah'ım yakınlarına sabır versin