Emok 2011 Fotoğraf-Video

Hiçbisene gitmediğimiz, gidemediğimiz, üşendiğimiz, artçı olarak çekilirmi o yollar dediğimiz Emok festivaline bu sene motor almam bahanesiyle gitmiş bulundum :)

Bu sene festival çok geniş bi alana dağıldı için pek güzel değildi
Ama biz hemen kendi ekibimizi kurduk,
Yasakları çiğneyerek kendi mangalımızı yaktık,
Sazımızı getirdik kendi konserimizi de kendimiz verdik,
Emok Festivalinin en az sayılı ve en renkli grubuyduk sanırsam :)

Evden çıkmadan önceki son durum,
Topcase lazım olmuyor böyle :)

61901159.jpg

44099611.jpg

Yolda hiç fotoğraf çekmeyen artçım Faruk'a ayrıca teşekkür ediyorum :D
Emok 2011 festival alanı, eskişehir musaözü göleti, dediğim gibi çok geniş bi alana yayılmış toplu değil, bu yüzden zevkli de değildi...

65661382.jpg

Emat başkanı, Melih Tayfun Şenyapar, KAravanı ile gelmiş :)

41215547.jpg

Eskieşhirli olmama rağman senelerdir musaözüne gelmiyorum, Çevre turlarına çıktık hemen :D

13710756.jpg

Crossrunner
Güzel bi motosiklet ama gidonu kötü olmuş bence ben o tip gidonlu bi makina almayı düşünmem açıkçası :)

68542086.jpg

Artçım Faruk, İlk günden gittik gelen pek kimse yok, napalım bugün restorantta bişeyler yiyelim dediğimiz anlar :)

56909735.jpg

Macro çalışması :p

16213321.jpg

Melih hocanın karavana dönüp oturuyoruz biraz,
Sazı da aldı eline ohmis :)

35456328.jpg

Bu gece hareket olmaz galiba, 10 dedikmi uyuruz
Derrrrrkeeeeeeeeen Yaşar ustalar elinde mangal ve etlerle geliyor :D

88072124.jpg

Melih hocada eline sazı alınca gecenin rengi yerine geliyor, diğer gruplarda bi hareket yok, sanırım herkes erkenden uyudu :p

49804008.jpg

Alkol'ün zararları :D

24184329.jpg

90943040.jpg

Gece 3.30- 4.00 arası uyuya kalmışız, sabah güneşin doğması ve çadıra ışığın vurmasıyla 05.30 da uyanıyorum :D
Saate baktıktan sonra bu ne lan diyerek yüzüme bi tişört örtüp tekrar yatıyorum :D
7'de tekrar uyanıyorum yapacak bişey yok çadırı bayır aşşağı kurmuşuz 30 dakikada bi kalkıp kendimi yukarı iteklemeden sıkıldım :D

73210867.jpg

Kahvaltıyı yapmak için manzaralı bi yer ararken göl'ün kenarına yerleşiyoruz, Bu bölge daha güzel fakat çadır kuracak yer yok :)

53908349.jpg

Biz aslında alkölü bıraktık, geçen gece jübile yaptık ondan kalanlar :D

86451094.jpg

Test motorlarını kurcalarken KTM Duke 125 takılıyor gözümüze, 4000€ fiyatına rağmen çok güzel bi makina :)

73990730.jpg

Ortalıkta dolaşırken Sezgin Kalkan'a rastlıyoruz, Ankaradan motorumu getirmem de çok büyük emeği geçmişti, sonsuz teşekkür ederim tekrar,

Süper tenereyide görünce dur öyle bi fotoğraf alıyım dedim :D

70316717.jpg

Gün çok iyi gidiyodu ta ki yağmur yağana kadar,
Riks aha budur :D
Harley davidson Night Road yağmur altında perişan durumda, biz çadırda mahsur kalmışız :D

54062373.jpg

O kadar çaldık söyledik, bi video koymadan olmaz :)
Video'yu izlemenizi tavsiye ederim,kısa zaten sıkmayacak şekilde hazırladım, Herkese açık bi facebook linki veriyorum :)

Giriş Yap | Facebook

Çok güzel bir gezi, resimlerde az olmasına rağmen güzel :) Fakat facebook kelek yapıyor :)

Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.

Teşekkür ederim,
Video'yu arkadaşlarımın bende ekli olmayan hesaplarından da denemedim giriş yapınca açılıyor, gizlilik bölümünü herkez yaptım ama açılması lazım, olmadı Youtube'a yüklerim :)

anlatım ve fotoğraflar güzel.... benimde katılmayı düşündüğüm bir organizasyondu ama nasip olmadı..

onur tebrikler ve paylaşım için teşekkür ederim. bende yarın ilk uzun yolculuğumu yapacağım. ankara- kayseri .

Fotoğraflar kartpostal tadında olmuş:)Anlatımında güzel olunca ortaya güzel bi bütünlük çıkmış:)

isg

güzel macera olmuş tebrikler. hele yağmuru çadırdan izlemek daha güzek olmuştur sizin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar