Emniyete Kaza İhbarları

kbs

Merhaba,

Aksiyon kamerası ile sürekli kayıt yapıyorum. Hergün hepimizin başından neler geçiyor. Bazı ucuz atlatılmış kazaları, forumumuzdan birinin verdiği linki takip ederek http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx e yolladım.

Videoları da küçük boyutlarda kırparak ekledim.

Aldığım cevap: mail veya dilekçe yoluyla herhangi bir cezai işlem uygulanamamaktadır. şeklinde oldu.

Konu ile daha bilgili birileri var mı? Hani kameramızla çekip şikayet edebiliyorduk. Madem edemiyoruz, neden böyle bir sistem var.

oradan ciddi ihbarları yapabilirsiniz, trafik kuralı ihlallerine cezai işlem yapmıyorlar yanılmıyorsam sadece uyarı verebiliyorlar.

kbs

ciddi göreceli bir kavram. trafikte sol şeritten gelen araç üzerime kırmışsa ve ben son anda kaçmışsam, bu ciddi değil midir?
ya da kavşaktaki aracın geçmesi için durduğunuzda arkanızdaki sizi ezercesine yola atladıysa?

Türkiye de;
ciddi=ölüm
Agir yarali= olum döşeğinde
Hafif yaralı =kolu bacağı kayıp
Burnu bile kanamadı=kol kirik ayak çıkık

kbs

evet ama bu demek midir ki o sistem çalışmıyor? Online kabul etmiyoruz, DVD kabul ediyoruz mu diyorlar? Şikayet etmek mümkün olmalı

Hocam hiç kendini üzme benim otomobilimde araç kamerası vardı, üç tane karaktersiz ihbar ettim.

Her seferinde yok o öyle yok bu böyle, akla ziyan nedenlerden işlem yapmadılar.

Canları isterse veya emniyette tanıdığın varsa ilgilenirler.

Son düzenleme:

kbs

He yani sistem sadece "Var". İş yapsın diye değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar