Benimki öyle büyük motor değil ama genelde en sağ şeridin tam ortasından giderim ben. Kornaları, selektörleri de görmezden gelirim. (Sadece tek şeritli yolsa, yanaşırım geçmesi için.) Çok şeritli yollarda iyice kenara yanaşıpta kendimi tehlikeye atmam. Beni sıkıştırıpta canıma kastedeni dövmeyipte ne yapacağım. 1-2 kere dayak yiyince bir daha sıkıştırmıyorlar. Zaten haftada 1-2 kere anca motosiklet sürüyorum ben.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------
O tip motosikletler genelde plakasız, sürende ehliyetsiz oluyor. Onları da bağlattırmak lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------
aslında bunda birazda, kimse yanlış anlamasın ama bu lokanta vb. firmaların çoluk çocuğa verdikleri scoterlarında payı var...deli gibi kullanıyo bu çocuklar motorları...doğal olarakta bizlerinde imajı bunlarla birlikte eski olarak şekiilleniyo....
O tip motosikletler genelde plakasız, sürende ehliyetsiz oluyor. Onları da bağlattırmak lazım.