ya bazen sağ şertitten gidiyosun adam arkandan hareket yapıyo emniyet şeridine gir de geçeyim diye...geçmeyince üstüne bide makas yiyosun...en iyisi çizgi üstünde gitmek![]()
Motosiklete binince çoluk çocuk sanıyorlar heralde. Böyle durumlarda ben, arabayı durdurup elimi camdan içeri sokarak yola fırlatıyorum sürücüyü. Sonra özür diliyor hemen. Temiz bir dayak yiyince akıllanıyorlar. Kaç kişiyi dövdüm ben bu sebebten. Tavsiye ederim.
normal otomobil mantığıyla kullandığımız zaman herkesden selektör , korna ve azar yiyoruz bu ülkede. adamlar alışmış aralardan geçen motorlara önlerinde gittiğiniz zaman böyle oluyor. alışmış kudurmuştan beterdir diye de bir laf var hani.
yalnız bu eds sistemi de emniyetin döner sermayesi haline gelmiş durumda artık. birden bire yanan viraj ortasına konan kırmızı ışıklar bunu kanıtlar derecede.
aslında bunda birazda, kimse yanlış anlamasın ama bu lokanta vb. firmaların çoluk çocuğa verdikleri scoterlarında payı var...deli gibi kullanıyo bu çocuklar motorları...doğal olarakta bizlerinde imajı bunlarla birlikte eski olarak şekiilleniyo....
diyelimki motorda bişey var saatre 20 km yi geçemiyorsun. Üstüne üstlük ara ara duruyorsun .( motor hararet yaptı diyelim) . Şimdi amcalar fotografta bunu nasıl tespit edecekler.
Yoldan gidersen olmaz. Emniyet şeridi emniyette olmak için kullanılmaz mı ?
Bir soru bilen var mı? bu EDS kamerlarında hız tepiti yapılabiliyor mu?
geçen pazar avcılardan e5 büyükçekemce istikametine dönüyorum 360 derece viraj...yavaş gidiyorum bariyere yanaştım arabalar geçiyo beni...bi tanesi geçti geçti yamındayken bana doğru yanaşmaya başladı...bacağımla arabası arası 1 karış bariyerlede diğer bacağım arası bir karış kalmıştıki virajda olmama rağmen fren yapmak zorunda kaldım...allah korudu çok şükür...sonra peşine takıldım neyse sağa çek dedim benzinliğe girdi...inmiyo arabadan...inicem ama sakin ol diyo...sen gibiler yüzünde yılda kaç motorcu ölüyo biliyomusun in dedim...indi herif iner inmez sarıldı banalütfen sakin ol diyo...nolur hakkını helal et seni görmedim dedi...napıcan ölürmüsün öldürürmüsün...